Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 4519 > La zi Nr. 4519 de marti, 13 august 2013  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
La zi

Gelozie ucigătoare


Și-a înjunghiat soția și s-a sinucis, urmărit de gînduri negre

Femeia se află în stare gravă la un spital din Capitală

articol de: Florin ZAFIU
Și-a înjunghiat soția și s-a sinucis, urmărit de gînduri negre
 
Gelozia l-a făcut să își înjunghie soția și apoi să își pună ștreangul de gît. Un bărbat în vîrstă de 40 de ani, din Gherăseni, a îngrozit tot satul, dînd dovadă de o cruzime fără margini. După o ceartă aprigă, buzoianul și-a bătut soția crunt și, cum nu era de ajuns, a pus mîna pe cuțit, cu gîndul să o omoare. Episodul s-a desfășurat chiar în timp ce băiatul lor în vîrstă de 9 ani se afla în locuință. A luat cuțitul și l-a înfipt în spatele soției, după care a fugit în grajd unde s-a spînzurat. Cu puterile pe care le mai avea, femeia a ieșit din casă, a ajuns pe ulița satului și a cerut ajutor. Copilul a fost dus departe de casă, la o vecină, pentru a nu asista la dramaticul episod. Mama sa a fost dusă la spital pentru îngrijiri medicale, ulterior fiind preluată de un elicopter SMURD și transportată de urgență în Capitală.

Orbit de gelozie

Gelozia i-a întunecat mințile. Un bărbat din Gherăseni și-a înjunghiat soția în spate cu un cuțit, după care a ales să își pună capăt zilelor. Scandalurile se țineau lanț, spun  vecinii, iar bărbatul ar fi dat semne demult că va înfăptui o cumplită faptă. Luni a sosit ceasul. După o ceartă buzoianul a pus mîna pe cuțit și a încercat să-și omoare soția. După ce a înjunghiat-o s-a dus în grajd, unde s-a spînzurat. În timp ce stăteau la poartă, cîțiva săteni au zărit-o pe femeie cum iese din casă. Secătuită de puteri, buzoianca a strigat după ajutor. Cîțiva săteni au încercat să îi acorde primul ajutor, totodată sunînd la Ambulanță. Copilul lor, în vîrstă de 9 ani, care se afla în locuință în acel moment, a fost dus la o vecină pentru a nu asista la întreaga dramă. "Eram pe canapea, am văzut-o pe Ana, striga să vină Salvarea. Am luat-o de unde căzuse și apoi a venit Salvarea", a declarat Alexandru Toborcea, martor. 
"Eu am luat copilul, ca să nu mai vadă atîtea evenimente, l-am luat la mine acasă", a afirmat Anghelina Dumitru, martor. "Un bărbat de 40 de ani, în urma unui conflict spontan, și-a înjunghiat soția, de 34 de ani, în spate. Bărbatul, după agresiune, s-a spînzurat. Femeia a reușit să fugă de acasă și pe uliță a primit îngrijiri de la săteni și de la șeful de post", a precizat comisar-șef Nicoale Zaharia, ofițer criminalist IPJ Buzău. Bărbatul o suspecta de infidelitate pe femeie de multă vreme, însă fără vreo dovadă. Nu exista zi în care în familie să nu existe o ceartă, iar atunci cînd cineva intervenea, era la rîndu-i agresat. Așa s-a întîmplat cu mama buzoianului, cea care, dacă nu reușea să fugă la timp, era bătută și înjurată. 
"Nepoțelul, cu maică-sa acolo, hai că moare mama. Și era acolo, înțepată cu cuțitul. Și pe mine cînd îi venea dădea cu ce îi venea în mine. Plecam din fața lui", a declarat Niculina Lazăr, mama agresorului. "Ea, fata, era acolo pe iarbă culcată în lac de sînge și o ținea soacra de cap. Au fost la ei scandaluri mereu, de cînd a luat-o că o temea pe ea. A tăiat-o, a înjunghiat-o, a sărit gardul cu cuțitul în spate, a căzut peste gard și acolo a căzut jos și el s-a spînzurat în coșar", a afirmat Nela Cucu, vecină.

Spitalizată în stare gravă

Femeia a fost transportată la Spitalul Județean Buzău în stare gravă.  A suferit un șoc hemoragic și multiple plăgi prin înțepare la nivelul coapsei drepte, a gambei, toracelui, inclusiv a unui plămîn. Ulterior a fost transportată cu ajutorul unui elicopter SMURD la Spitalul de Urgență Floreasca din București. Polițiștii au demarat o anchetă pentru a stabili modul în care s-au petrecut evenimentele. Din nefericire, în urma tragicului eveniment va rămîne marcat și băiatul de 9 ani al familiei, care cel mai probabil  va rămîne în grija rudelor sau a bunicilor.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Cum arată scara de la "Casa Albă"
Haos pe Valea Slănicului

Click aici pentru toate articolele din categoria La zi

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU