Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 4507 > La zi Nr. 4507 de vineri, 26 iulie 2013  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
La zi

Noi surse de venit


R.A.M. își extinde paleta de servicii

Angajații societății pot presta lucrări la sistemele private de apă și canalizare în orice localitate din județ

articol de: Florin ZAFIU
Regia Autonomă Municipală Buzău caută noi surse de venit menite să acopere pierderile din ultimii ani puse pe seama buzoienilor care au renunțat la sistemul centralizat. Prin aprobarea noului regulament de funcționare, regia și-a extins domeniul de activitate avînd acum posibilitatea să efectueze și lucrări de reparație. Angajații societății pot presta lucrări la sistemele private de apă și canalizare în orice localitate din județ. În funcție de solicitări activitățile pot include lucrări de racordare și suduri, evident toate contra cost. Astfel, Regia Autonomă Municipală devine primul concurent serios care poate efectua lucrări de amploare la nivelul municipiului Buzău, pînă în momentul de față domeniul aparținînd societății Prestcom.

Sînt atrași noi clienți

Confortul oferit de centralele termice pe gaz și frica de prețul gigacaloriei a dat naștere în ultimii ani unei mode a debranșărilor de la sistemul centralizat. Cu toate că în ultima perioadă creșterea prețului la gazele naturale au determinat o parte dintre buzoieni să se rebranșeze, Regia Autonomă Municipală aproape că și-a înjumătățit portofoliul de clienți. În acest context, societatea a căutat noi clienți și metode prin care să facă profit. Odată cu aprobarea noului regulament de funcționare, în cadrul Consiliului Local Municipal, regia și-a extins și domeniul de activitate. În afara distribuției de apă caldă și agent termic, operatorul economic prestează și lucrări. "E vorba de lucrările care se execută de regie. Prin lucrările pe care noi le prestăm la alții, vor ajunge niște bani, care e normal să intre în bugetul regiei și noi am legalizat această activitate", a afirmat Constantin Tacea, director RAM Buzău.

Lucrări diversificate

Lucrările pe care regia le poate presta sînt diversificate și pot include atît reparații, branșări, racordări cît și verificarea unor aparate de măsură sau control. "Avem lucrări mecanice, lucrări de izolare, execuții de lucrări în polipropilenă, de asemenea verificarea aparatelor de măsură și control pentru că sîntem autorizați", a declarat Constantin Tacea, director RAM Buzău. În acest context R.A.M. tinde să devină principalul concurent al societății Prestcom Serv, firma desprinsă de regie, care se ocupă de branșamente și racordări, montaj contoare, reparații și lucrări noi de apă canal și energie termică.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
La Spitalul Brătianu s-a descoperit o pușcă
Copiii noștri mănîncă la școală mere din Polonia, culese în 2018

Click aici pentru toate articolele din categoria La zi

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU