Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 4449 > La zi Nr. 4449 de joi, 25 aprilie 2013  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
La zi

Instalarea conducerii


Șefi noi la Poliție

Inspector-șef la I.P.J. a fost instalat Laurențiu Pantazi, iar cel de-al doilea adjunct al său este Gheorghe Roman

articol de: Simona POTÎRNICHE
Echipă nouă, suflu proaspăt, așteptări mari de la vîrful Poliției buzoiene. Noul inspector-șef, Laurențiu Pantazi, a fost instalat ieri în funcție și tot ieri s-a completat și scaunul de adjunct, care era liber. Comisarul-șef Bogdan Despescu a revenit pe postul de adjunct după ce a suferit o demitere răsunătoare anul trecut. Și Poliția Municipală are de miercuri un șef nou: comisarul-șef Petrică Dumitrache a fost înlocuit cu comisarul-șef Marius Ivan.    

Ieri a avut loc instalarea oficială

După ce la începutul lunii a susținut concursul de ocupare a postului de inspector-șef și l-a promovat, comisarul-șef Laurențiu Pantazi și-a luat ieri postul în primire. A fost doar o formalitate, pentru că Pantazi ocupă încă de anul trecut biroul de inspector-șef, doar că atunci era interimar, iar acum este comandant cu acte în regulă. Instalarea sa a avut loc în prezența șefului Poliției Române, chestorul-șef Petre Tobă. Tot miercuri a fost numit și al doilea adjunct de la vîrful IPJ Buzău. "Astăzi (n.r. - ieri) a avut loc instalarea în funcția de șef al Inspectoratului de Poliție Județean Buzău a  domnului comisar-șef de poliție Pantazi Virgil Laurențiu, de asemenea domnul comisar-șef de poliție Despescu Bogdan a fost instalat în funcția de adjunct al șefului Inspectoratului de Poliție Județean Buzău, cu atribuții în domeniul Investigării Criminalității. Cea de-a doua funcție de adjunct al șefului  inspectoratului este ocupată în continuare de domnul comisar-șef de poliție Roman Gheorghe", a declarat cms-șef Florina Crucianu, ofițer de presă IPJ Buzău. 

Schimbări și la Poliția Municipiului Buzău

Numirea lui Bogdan Despescu pe scaunul de inspector-șef adjunct vine după o perioadă în care ofițerul a stat departe de orice funcție de conducere. Despescu a fost demis anul trecut din funcția de inspector-șef al IPJ Prahova, după ce a fost filmat luînd parte la o acțiune politică. Trimis acasă, comisarul-șef s-a aflat la dispoziția comandantului IPJ Buzău, pentru ca astăzi să vină numirea pe un post de adjunct. Schimbări au mai avut loc miercuri și la Poliția Municipiului Buzău. Acolo scaunul de șef a fost eliberat de comisarul-șef Petrică Dumitrache, înlocuit cu comisarul-șef Marius Ivan. Surse din interiorul Poliției spun că lui Dumitrache nu i se impută nimic, dar înlocuirea a avut loc pentru că Ivan este agreat de actuala echipă de comandă.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Cum arată scara de la "Casa Albă"
Haos pe Valea Slănicului

Click aici pentru toate articolele din categoria La zi

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU