Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 4417 > La zi Nr. 4417 de marti, 12 martie 2013  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
La zi

Toate nenorocirile se leagă de noi!


Ucigașul fostului ofițer S.R.I. este buzoian

Albert Ionuț Secară a fost arestat și este cercetat pentru tîlhărie și crimă

articol de: Cătălina JINGOIU
Tînărul care a ucis în bătaie un bărbat în centrul vechi al Capitalei este buzoian. Albert Ionuț Secară are 20 de ani și se afla de mult timp în Italia. Săptămîna trecută venise acasă pentru puțin timp și, după o noapte de beție prin cluburile din centrul vechi al Bucureștiului, s-a luat la harță cu victima. Bătaia din stradă s-a sfîrșit cînd bărbatul de 36 de ani a căzut la pămînt, unde și-a găsit sfîrșitul. 

Profil de "băiat rău"

Albert Ionuț Secară este aparent un tînăr obișnuit, poate ușor teribilist după cum îl înfățișează pozele de pe contul său deschis pe o rețea de socializare. Un mesaj postat ca un fel de motto pe aceeași pagină de socializare spune însă totul despre cum se vedea tînărul înainte de crimă. "Infamii sînt întotdeauna ca diamantele", scrie Albert Secară. Și nici comportamentul din noaptea dinaintea crimei nu arată că buzoianul este vreo ușă de biserică. Venit cu doar o zi înainte în țară, tînărul chefuise toată noaptea, luînd la rînd mai multe baruri din Centrul Vechi. La un moment dat s-a intersectat într-unul dintre localuri cu victima, un bărbat de 36 de ani, fost ofițer SRI. Foarte probabil, Albert l-a urmărit cît timp s-au aflat în același bar. Conflictul a izbucnit cînd amîndoi au ieșit dimineață, în jurul orei 6, din local. Și nu este exclus ca tînărul abia venit din Italia să fi avut în minte să-l jefuiască pe bărbat.

Cei doi s-au luat la bătaie

Cert este că cei doi s-au luat la bătaie și după mai multe lovituri cu picioarele, Albert Secară l-a trimis cu un pumn la pămînt pe bărbatul de 36 de ani. Pentru victimă aceasta pare să fi fost lovitura fatală, dar chiar și așa buzoianul a continuat să-l lovească. Polițiștii l-au surprins pe agresor chiar lîngă corpul celui ucis. Nu apucase să fugă, așa că ancheta demarată a stabilit cum s-a consumat tragedia. Acum, tînărul Albert Ionuț Secară a fost arestat și este cercetat pentru tîlhărie urmată de moartea victimei.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Cum arată scara de la "Casa Albă"
Haos pe Valea Slănicului

Click aici pentru toate articolele din categoria La zi

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU