Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 2457 > La zi Nr. 2457 de luni, 14 august 2006  
 

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
La zi

Cezar preda i-a scris lui BoȘcodeala despre ȚinutĂ, control Și limbaj de bulevard

Gloria întărîtă spiritele între aspiranții la scaunul de primar

articol de: Eugen ZĂVOIANU
Cezar preda i-a scris lui BoȘcodeala despre ȚinutĂ, control Și limbaj de bulevard
 

Telenovela pigmentată cu multă politică și puțin fotbal de la Gloria a mai cunoscut, recent, un episod. Într-o scrisoare deschisă adresată primarului Boșcodeală, deputatul Cezar Preda ține să îl urecheze verbal pe edilul-șef din Palatul Comunal pentrurecentele declarații referitoare la situația de la clubul buzoian. Mai precis, Preda se referă la calificativul de "derbedei ai Alianței", categorie în care deputatul buzoian s-a simțit inclus.  Liderul democraților buzoieni consideră că acuzele lui Boșcodeală la adresa sa și a Alianței, dar și limbajul folosit de primar sînt suburbane și trădează incapacitatea edilului de a rezolva problemele obștii.  "Aș dori să vă fac cunoscut, dacă nu știți acest lucru pînă acum,  că eu nu am abordat niciodată în relația cu adversarii politici un vocabular suburban,  chiar dacă "isprăvile" lor sau ale formațiunilor pe care le reprezintă  mi-au oferit de nenumărate ori această ocazie. Sînt de părere că exprimarea dumneavoastră depășește orice limite ale bunului simț elementar de care trebuie să dea dovadă un edil și om politic  atunci cînd în dezbatere se află opinii divergente".

 

COMENTARII

anonim:
explicatia comportamentului primarului de la Buzau
Primarul Boscodeala confunda institutia Primariei care modul normal trebuie sa fie in folosul cetateanului cu o afacere personala;de aceea modul de comportament al sau lasa foare mult de dorit;
Sorin:
Preda-baietas de cartier(Posta)
Cezar Preda merita aceste epitete! Ani de-a randul si-a dat pe fata comportamnetul coleric, izbucnirile de baiat de maidan crescut cu felia de paine in mana la coltul strazii, amenintand si injurand in stanga si in dreapta.
De ce va faceti ca uitati, cititorilor, chiar acest cotidian a scris inainte de alegerile locale din 2004 ca un primar ca Preda va distruge orasul, cu ambitiile si setea lui de putere, chiar cu pretul calcarii pe cadavrele buzoienilor.
Merita sa primeasca ce a dat odata in schimb! Buzoienii nu se lasa pacaliti de sapunul fin si camasile marca straina, plimbate pe la Bruxelles. Degeaba, dumnealui pute a golanas ieftin.
Bine i-a zis-o primarul, are dreptate!
Elena:
Primar cu finete
Boscodeala ii da clasa la orice ora lui Preda la capitolul maniere, buna crestere, eleganta, stil, diplomatie si multe altele!
Elena
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU