Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 4383 > La zi Nr. 4383 de marti, 22 ianuarie 2013  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
La zi

Radar

"Mobilul“ furtului

O scurtă plimbare pînă la magazin a fost de ajuns pentru un buzoian să îi fie furate din locuință cele două telefoane mobile. Polițiștii au stabilit că principalul suspect este un tînăr de 19 ani  din Buzău. În prezent polițiștii Biroului de Investigații Criminale de la Poliția municipiului Buzău l-au reținut pentru 24 de ore, continuîndu-se cercetările, în vederea documentării întregii lui activități infracționale. 
Mirela DUMITRU

"Cazanagiii“

În căutare de cîștiguri ușoare, doi tineri de 26, respectiv 28 de ani, din Rușețu, sînt cercetați după ce au fost prinși de polițiști transportînd cu căruța un cazan de țuică pe care tocmai îl furaseră. Profitînd de plecarea de acasă a vecinului, cei doi tineri au forțat o anexă a gospodăriei, de unde au furat cazanul de cupru.  
Mirela DUMITRU

Hoțul mașinii de spălat

Certat de mult cu legea, un hoț a dat spargerea în curtea unei societăți comerciale, de unde a luat tot ce i-a picat în mînă. O mașină de spălat, mai multe piese de schimb pentru aceasta, dar și două arcuri auto, toate în valoare de aproximativ 1.000 de lei i-au făcut cu ochiul unui buzoian de 34 de ani. Polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore și continuă cercetările.
Mirela DUMITRU

Primii mopediști amendați

Noul Cod Rutier face deja primele "victime“. Polițiștii rutieri au întocmit, luni, dosare penale unor conducători de mopede descoperiți fără permis. Este vorba despre un tînăr de 25 de ani din Poșta Cîlnău depistat pe cînd conducea mopedul pe raza localității și despre un bărbat de 44 de ani din Pîrscov care circula pe Bd. Unirii din  Buzău, fără permis de conducere pentru categoria AM.
Mirela DUMITRU

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
La Spitalul Brătianu s-a descoperit o pușcă
Copiii noștri mănîncă la școală mere din Polonia, culese în 2018

Click aici pentru toate articolele din categoria La zi

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU