Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 4371 > La zi Nr. 4371 de luni, 7 ianuarie 2013  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
La zi

Radar


Adolescenți infractori

articol de: Mirela DUMITRU
Adolescenți infractori
Nu mai puțin de 3 furturi din mașini sînt isparava a doi adolescenți de 14, respectiv 15 ani din Buzău, prinși zilele trecute de polițiști. Cei doi au furat acumulatorii a trei mașini parcate în municipiul Buzău, provocînd un prejudiciu de 600 de lei. Polițiștii au reușit recuperarea pagubelor produse în proporție de 75% și continuă cercetările în acest caz.
Mirela DUMITRU


Hoț prins

O roată de rezervă aflată în portbagajul unei mașini parcate în fața unei curți din Vadu Pașii i-a adus unui localnic dosar penal. Bărbatul de 42 de ani este principalul suspect în cazul furtului auto care inițial era înregistrat ca avînd autor necunoscut. În prezent, polițiștii continuă cercetările pentru a afla trecutul infracțional al bărbatului.
Mirela DUMITRUAutostopist cleptoman

A vrut să facă o faptă bună și să ia la ocazie trei tineri, însă a rămas fără telefonul mobil. Așadar, un bărbat din Pogoanele a transportat în municipiu 3 tineri însă, la scurt timp după ce a ajuns la destinație, a constatat că îi lipsea telefonul din buzunar. Polițiștii au stabilit drept suspect un tînăr de 22 de ani din Smeeni, reușind și recuperarea telefonului sustras. 
Mirela DUMITRUCuțitar de Vadu Pașii

Un bărbat de 31 de ani din Vadu Pașii a fost descoperit de polițiști avînd asupra sa un cuțit, motiv pentru care i-a fost întocmit dosar penal. Bărbatul a fost prins pe cînd se plimba pe o stradă din comună cu un cuțit de 25 de centimetri. Arma albă a fost confiscată, iar localnicului i-a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii prevăzută și pedepsită de Legea pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Cum arată scara de la "Casa Albă"
Haos pe Valea Slănicului

Click aici pentru toate articolele din categoria La zi

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU