Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 4340 > La zi Nr. 4340 de miercuri, 14 noiembrie 2012  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
La zi

Radar


Bandă de hoți capturată

Bandă de hoți capturată
Trei tineri cu vîrste între 20 și 22 de ani, din Gălbinași, alături de un alt bărbat din C.A.Rosetti și o fată de 21 de ani din Gălbinași, sînt autorii mai multor furturi auto din munipiul Buzău, valoarea prejudiciului fiind de peste 2.000 de lei. În perioada august-octombrie, tinerii au furat din 7 mașini radio-CD-uri, baterii de acumulatori, o roată de rezervă și alte bunuri. Cei patru au fost reținuți și se continuă cercetările.  
Mirela DUMITRUEscroc sibian

A vrut să înșele un buzoian ca să îi cumpere un inel despre care pretindea că e din aur, însă a fost prins de polițiști. Așadar, un sibian de 42 de ani a încercat să vîndă inelul, însă buzoianul nu i-a căzut în plasă, ba, mai mult, a sesizat autoritățile. Sibianului i-a fost întocmit dosar penal, polițiștii continuînd cercetările.
Mirela DUMITRU


Prinși în flagrant

Un tînăr de 18 ani și o fetiță de opt ani și jumătate au fost prinși de o patrulă mixtă de polițist-jandarm după ce furaseră o bicicletă. La vederea patrulei, cei doi au abandonat bicicleta în apropierea locului de unde o furaseră, vehiculul fiind restituit păgubitului. Pentru fapta lor, celor doi minori hoți le-a fost întocmit dosar penal.
Mirela DUMITRU


Contravenții silvice

Pentru că nu poseda acte pentru lemnele pe care le transporta cu o autoutilitară, un bărbat de 57 de ani, din Tisău, a rămas fără lemne, fiind totodată amendat. Au mai fost prinși alți trei bărbați, între 31 și 58 de ani, din Viperești și Pănătău, care încercau să comercializeze lemne de foc. Polițiștii au stabilit că respectivii nu posedau documente de proveniență pentru lemne, fiind sancționați contravențional, iar lemnele au fost confiscate.
Mirela DUMITRU

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Cum arată scara de la "Casa Albă"
Haos pe Valea Slănicului

Click aici pentru toate articolele din categoria La zi

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU