Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 4312 > La zi Nr. 4312 de vineri, 5 octombrie 2012  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
La zi

Radar


Hoții de struguri

Hoții de struguri
Un bărbat de 20 de ani și două femei în vîrstă de 38, respectiv 41 de ani, din Rm. Sărat, au fost prinși de polițiști în timp ce încărcau într-un atelaj cantitatea de aproximativ 350 de kilograme de struguri, pe care îi sustrăseseră de pe terenul aparținînd unui rîmnicean în vîrstă de 54 de ani. Strugurii au fost restituiți păgubitului, iar celor trei hoți li s-au întocmit dosare penale.
Mirela DUMITRU


Bătaie în familie

Bine amețit de aburii alcoolului, un bărbat de 39 de ani din comuna Mărăcineni, pe fondul unul conflict spontan, și-a lovit soția cu o seceră în picior, pentru a o împiedica să plece de acasă. Femeia a fost transportată la spital, iar polițiștii au întocmit dosar penal pe numele bărbatului și continuă cercetările.
Mirela DUMITRUS-a prins hoțul

Un tînăr de 26 de ani din Nehoiu este principalul suspect în cazul unui furt de la o societate comercială, produs la sfîrșitul lunii septembrie. Polițiștii au stabilit că bărbatul a forțat sistemul de închidere al unuia dintre geamurile societății comerciale și a sustras mai multe pachete cu țigări, un telefon mobil și aproximativ 150 de lei.
Mirela DUMITRUS-a identificat șoferul

Șoferul autoturismului care, pe 19 septembrie, a acroșat o tînără de 18 ani din Pîrscov pe trecerea de pietoni din fața Colegiului "Hasdeu", a fost identificat. Este vorba despre un buzoian de 67 ani care a oprit și a întrebat-o dacă dorește să o transporte la spital, însă tînără a refuzat. Polițiștii continuă cercetările pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului. 
Mirela DUMITRU

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Cum arată scara de la "Casa Albă"
Haos pe Valea Slănicului

Click aici pentru toate articolele din categoria La zi

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU