Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 4294 > La zi Nr. 4294 de marti, 11 septembrie 2012  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
La zi

Radar


Accident la Rîmnicelu

Accident la Rîmnicelu
În timp ce conducea o autoutilitară către Rm. Sărat, pe raza comunei Rîmnicelu, un brăilean în vîrstă de 44 de ani s-a angajat în efectuarea manevrei de depășire în zona de acțiune a indicatorului "Curbă periculoasă la stînga" și a acroșat un autoturism rănind un pasager de 41 de ani. În cauză s-a întocmit dosar penal, iar polițiștii rutieri continuă cercetările. 
Laura SANDU


Minori la furat

Polițiștii au depistat duminică un minor de 11 ani, care împreună cu un alt băiat, ambii cu trecut infracțional, încercau să sustragă bunuri dintr-un autoturism parcat în cartierul Broșteni din municipiu. Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale a minorilor. 
Laura SANDU


Supărat pe vînzătoare

Un localnic în vîrstă de 27 de ani, aflat în stare de ebrietate, a aruncat cu o sticlă și a spart geamul unei vitrine frigorifice amplasată în incinta magazinului, tînărul fiind nemulțumit că vînzătoarea a refuzat să-i mai dea de băut. Valoarea pagubei a fost estimată de proprietarul magazinului la 530 de lei, pe numele tînărului fiind întocmit dosar penal. 
Laura SANDU


Băcăuani  la struguri

Polițiștii au depistat sîmbătă noaptea în apropierea unei culturi de viță-de-vie, iar în apropierea mașinii, un bărbat în vîrstă de 33 de ani, o femeie de 36 de ani și pe fiul acesteia, în vîrstă de 14 ani, toți din județul Bacău, care sustrăgeau struguri. Polițiștii au ridicat 10 saci în care se aflau peste 240 de kilograme de struguri și au întocmit dosar penal. 
Laura SANDU

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Cum arată scara de la "Casa Albă"
Haos pe Valea Slănicului

Click aici pentru toate articolele din categoria La zi

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU