Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 4288 > La zi Nr. 4288 de luni, 3 septembrie 2012  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
La zi

Radar


Lovit cu pumnii

În după-amiaza zilei de 31 august, un buzoian a apelat  "112" și a sesizat că a fost victima unei agresiuni în timp ce se afla la terasa unui local din Buzău. În momentul în care s-au întîlnit, efectiv, între cei doi au avut loc discuții în contradictoriu, iar reclamantul a fost lovit cu pumnii de către celălalt bărbat. Victima s-a prezentat la Spitalul Județean de Urgență, în cauză întocmindu-se dosar penal.
Laura SANDU


La furat salcîmi

În ziua de 31 august, în jurul orei 10.30, Polițiștii Secției 7 de Poliție Rurală Grebănu au depistat doi tineri care au tăiat fără drept salcîmi dintr-o plantație a A.N.I.F. Împotriva celor doi a fost luată măsura sancționării contravenționale cu amendă în valoare de 1.000 de lei, dar și sancțiunea complementară de confiscare a materialului lemnos.

Laura SANDU


Pietoni neatenți

Vineri, pe DC 10, în localitatea Ziduri, s-a produs un accident de circulație soldat cu rănirea unei persoane. Din cercetările efectuate de polițiști, a rezultat că un autoturism condus de un rîmnicean în vîrstă de 75 de ani a acroșat un pieton care nu s-a asigurat corespunzător la traversarea drumului public. Victima a fost transportată la Spitalul Municipal Rm. Sărat, însă a refuzat internarea.
Laura SANDUȘofer inconștient

Un echipaj din cadrul Secției 7 de Poliție Rurală Grebănu a depistat un bărbat în vîrstă de 31 de ani, din comuna Grebănu, care conducea un autoturism pe raza localității de domiciliu, fără a poseda permis de conducere. Polițiștii i-au întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii prevăzute și pedepsite conform Legii privind circulația pe drumurile publice.

Laura SANDU

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU