Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 2436 > La zi Nr. 2436 de joi, 20 iulie 2006  
 

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
La zi

Dihonia a cuprins politicienii buzoieni

articol de: Florina Arghir Popescu
Dihonia a cuprins politicienii buzoieni
 

Duelul comunicatelor de presă dintre Putere și Opoziție, declanșat la începutul acestei săptămîni, a continuat și ieri, într-o notă la fel de dură.
De această dată șeful PSD Buzău, Ion Vasile, renunță la sentimentalisme și abordează o nouă strategie, încercînd să-i asmută unul împotriva celuilalt pe cei doi conducători ai organizației PD Buzău, președintele Consiliului Județean, Victor Mocanu și deputatul Cezar Preda: "Din informațiile noastre, de fapt, stimabilul, prin racolarea primarilor P.S.D., și-ar dori realizarea unei platforme  politice, formată din mercenari migratori ce ar urma să-l execute pe președintele navetist al P.D. Buzău, Preda Cezar Florin. Lupta pentru controlul funcțiilor politice și administrative  ale PD în județul Buzău este de notorietate, este la vedere și probabil, sub masca  "loialității", fostul  membru F.S.N., F.D.S.N., P.D., P.C. și în final din nou P.D., Victor Mocanu, va face prin intermediul fondurilor publice ce le gestionează, în așa fel să-și înlăture contracandidații, primul vizat fiind evident, deputatul Preda". Seria de invective continuă la adresa celeilalte tabere, "a adormiților P.N.L., împărțiți și ei în trei tabere, după modelul național", unde senatorul Vasile dezvăluie tensiuni între vechii și mai noii membri PSD. Replicile liderilor democrați nu au întîrziat să apară.
Pe de  o parte președintele executiv al PD, Victor Mocanu, spune că "Hoțul strigă hoții!" și face apel la memoria lui Ion Vasile, invitîndu-l să-și amintească de dezastrul pe care l-a făcut în primăvara lui 2004 în PD, cînd racola primari pe bandă rulantă. Președintele Alianței DA, PNL - PD, deputatul Cezar Preda, răspunde și el la "epistolele" liderului social democrat, spunînd că migrația primarilor PSD în rîndul Puterii a fost determinată de lăcomia și opulența afișate de lideri: "Primarii și consilierii PSD s-au săturat de capitalismul feroce pe care l-a impus timp de 15 ani la Buzău conducerea PSD, în care prioritățile vizează  afacerile cu terenuri, ingineriile financiare sau devalizarea bugetelor locale".

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Cum arată scara de la "Casa Albă"
Haos pe Valea Slănicului

Click aici pentru toate articolele din categoria La zi

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU