Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 4067 > La zi Nr. 4067 de sambata, 3 decembrie 2011  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
La zi

După faptă și răsplată


Cîntăreața teodora bârsan s-a încăierat cu cele patru golance pentru un gagic

Tatăl interpretei a declarat că nu este prima dată cînd Teodora a fost agresată de acest grup, ea a mai fost implicată în alte trei conflicte

articol de: Andreea NEGOIȚĂ
Cele 4 fete care au bătut-o pe interpreta de muzică populară Teodora Bîrsan vor fi sancționate cu dosare penale și note scăzute la purtare. Polițiștii buzoieni au reușit să le identifice pe agresoarele care în urmă cu cîteva zile au bătut-o pe Teodora chiar în fața școlii în care învață. Ele sînt eleve de 15 și 16 ani care învață în  Liceul Pedagogic din Buzău, respectiv Liceul de Artă Margareta Sterian. Din primele cercetări se pare că, cearta a pornit de la o fostă elevă a Școlii Nr. 11, în prezent elevă la Liceul Pedagogic, care ar fi povestit că Teodora o vorbea de rău spunînd că ar avea o relație cu iubitul fetei. Pe numele celor 4 fete, polițiștii buzoieni au întocmit dosare penale. Din cîte se pare, discuțiile erau mai vechi, existînd și în trecut alte cîteva altercații. Tatăl interpretei a declarat că nu este prima dată cînd Teodora a fost agresată de acest grup, ea a mai fost implicată în alte trei conflicte.


S-au ales cu dosare penale
În urma incidentului petrecut au început să apară și măsurile. Polițiștii buzoieni au reușit să le identifice pe cele 4 agresoare. Acestea au fost audiate de polițiștii buzoieni, iar pe numele lor au fost întocmite deja dosare penale. "În urma activităților desfășurate pe polițiștii de proximitate, s-a reușit identificarea tuturor celor patru agresoare indicate în reclamația depusă la  Poliția Municipiului Buzău. Pe numele lor a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvîrșirii de lovire sau alte violențe, încadrarea juridică urmînd a fi definitivată în funcție de concluziile medico-legale", a declarat Florina Crucianu, purtător de cuvînt la I.P.J. Buzău.

Riscă exmatricularea
Și Inspectoratul Școlar a început o anchetă în ceea ce le privește pe cele 4 fete. Pentru conflictul pe care l-au inițiat, cele 4 fete riscă să fie chiar exmatriculate din școlile în care învață. "Se pot lua măsuri disciplinare care pot merge de la scăderea notei la purtare pînă la exmatriculare. Școlile care au acești elevi înscriși vor lua măsurile care se impun, pentru că este absolut necesar să fim drastici împotriva elevilor care se manifestă cu asemenea violență în școală", a precizat Florina Stoian, inspector școlar general la IȘJ Buzău. Potrivit conducerii Liceului Pedagogic, acolo unde învață două dintre elevele care au agresat-o pe Teodora, tinerele vor fi cu siguranță sancționate. Dirigintele este cel care va propune sancțiunile care vor fi aplicate. Una dintre ele va fi munca în folosul școlii timp de cîteva zile, urmată de scăderea notei la purtare. Directorul unității de învățămînt a reușit să vorbească atît cu eleva, cît și cu mama acesteia care ar fi spus că se cunoaște cu Teodora de mai mult timp, iar conflictul dintre cele două este vechi.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU