Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 2410 > La zi Nr. 2410 de marti, 20 iunie 2006  
 

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
La zi

Stiri la zi pe scurt

Recuperare

Tîlhărit pe terenul de fotbal

Sîmbătă, la ora 16.55, un buzoian în vîrstă de 18 ani a sesizat telefonic Poliția Municipiului Buzău cu privire la faptul că în timp ce juca fotbal în curtea unei școlii generale din municipiu, i-a fost sustras un telefon mobil în valoare de 560 RON. O patrulă de intervenție s-a deplasat imediat la fața locului, polițiștii stabilind că autorii faptei sînt doi tineri în vîrstă de 20, respectiv 21 ani, ambii din Buzău, care participau și ei la meciul de fotbal și au profitat de faptul că partea vătămată își lăsase telefonul mobil pe o bancă, în curtea școlii. Prejudiciul a fost recuperat, iar celor doi tineri li s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.
(M.G.)

Reținere

L-a prins cu lănțișorul furat la gît

Venit în vizită în Buzău, un tînăr de 18 ani din orașul Mizil, județul Prahova, a sesizat sîmbătă telefonic Poliția Municipiului Buzău cu privire la faptul că în timp ce se afla în parcul "Crîng" din municipiu, un individ necunoscut i-a smuls de la gît un lănțișor din aur în valoare de 1.000 RON. Suspectul, un bărbat în vîrstă de 46 ani, din comuna Brădeanu, a fost depistat la scurt timp în parcul "Crîng" de o patrulă de poliție și o patrulă de jandarmi, asupra sa fiind găsit și lănțișorul părții vătămate. Prejudiciul a fost recuperat, iar făptuitorul a fost reținut de polițiști, Tribunalul Buzău emițînd pe numele acestuia mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 29 de zile pentru comiterea infracțiunii de tîlhărie.
(M.G.)

Surpriză

Bănci mai la îndemîna tuturor rîmnicenilor
Rîmnicenii care vor să facă o plimbare prin Parcul Central au parte de o surpriză plăcută. Băncile vechi și degradate au fost înlocuite cu altele noi. Angajații Administrației Domeniului Public au montat bănci noi, le-au revopsit pe cele vechi și au instalat noi coșuri de gunoi și, potrivit primarului Constantin Ghinioiu, investiția a ajuns la o sută de milioane de lei vechi.
Lucrările au fost realizate în cursul săptămînii trecute și municipalitatea speră ca o dată cu existența patrulelor agenților comunitari, liniștea și ordinea să se mențină în Parcul Central din Rîmnicu Sărat.
Loredana BĂLAN
(Rîmnicu Sărat)

Ghinion

I-a sărit un TIR în cale

Cu gîndul plecat la plimbare, un buzoian în vîrstă de 25 ani, din Buzău, a intrat sîmbătă cu Dacia într-un TIR. Șoferul visător circula din direcția pod Mărăcineni către Bariera Ploiești, cînd din cauza imprudenței în conducere, a pierdut  controlul direcției și a intrat în coliziune frontală cu un autotractor Volvo oprit regulamentar pe partea dreaptă a sensului opus de mers. Din accident a rezultat vătămarea corporală a conducătorului autoturismului, care a rămas internat la Spitalul Județean Buzău și a unei pasagere din aceeași mașină, care a fost internată la Spitalul "Floreasca" București cu diagnosticul "fractura 1/3  humerus stîng, comă grad II, fractură bază craniană".
(M.G.)

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Sfaturi pentru bobocii de liceu

Click aici pentru toate articolele din categoria La zi

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU