Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 2381 > La zi Nr. 2381 de miercuri, 17 mai 2006  
 

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
La zi

Un nou azil de bătrîni, la Smeeni

articol de: (M.B.)

Ieri, la Smeeni, a fost inaugurat un cămin de bătrîni. Într-o clădire  aflată lîngă fostul spital de la Smeeni a fost amenajată o secție a Căminului de Bătrîni de la Rîmnicu Sărat. Investiția de 2,3 miliarde de lei a fost realizată de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecție a Copilului Buzău. Mobilierul și alte dotări din instituție au fost achiziționate cu bani de la o fundație de întrajutorare din Olanda, cu care colaborează directorul D.G.A.S.P.C., Cecilia Manolescu. În azilul de la  Smeeni au fost internate 21 de persoane vîrstnice, în majoritate fără familii. La inaugurarea de ieri, bătrînii din centru au avut parte de o surpriză. Președintele Consiliului Județean, Victor Mocanu, a donat o parte din salariul său pentru a le oferi celor internați pachete de alimente.

 

COMENTARII

valeria minca:
la smeeni sunt oameni cu suflet mare
Cu siguranta acesti batrani vor fi ajutati de localnici,chiar daca multi dintre ei sunt batrani, deoarecece sunt oameni cu suflet mare si au credinta in Dumnezeu.(Am crescut in ac comuna...)
nae alina:
angajari
doresc sa lucrez intr-un camin de batrani ca infirmiera sau sa colaborez ca asistent manager,sunt studenta la psihologie anul 2.cu mult respect ALINA NAE
vivi valeanu:
informatii
va rog sa-mi trimiteti adresa si telefon cu persoana de contact pentru caminul de batrani din smeeni,jud.buzau.multumesc.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU