Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3808 > La zi Nr. 3808 de sambata, 29 ianuarie 2011  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
La zi

Prinde hoțul, ia-i licența


Bani aruncați pe repartitoare

Firma contractantă nu e de găsit

articol de: (A.V.)
De luna aceasta, mii de buzoieni sînt obligați să plătească energia termică în sistem paușal, din cauza firmei contractate pentru montarea repartitoarelor , care nu are punct de lucru local și nici o persoană desemnată care să preia datele din teren, ce ar trebui să fie centralizate  la nivelul firmei prin softul omologat de ANRSC.      

Fără sediu la Buzău

În urmă cu patru ani, societatea TECHEM a încheiat contracte de furnizare a serviciului cu mai multe asociații de proprietari din Buzău, parafînd totodată convenții cu locatarii, de votul cărora a depins  semnarea actelor, în proporție de 80%. În acest timp, însă, firma nu a avut un punct de lucru înființat în municipiu. Ba mai mult, persoana desemnată cu centralizarea datelor preluate de la asociațiile de proprietari sau direct de la locatari, referitor la consumul de energie termică, a fost schimbată la un moment dat și  noul responsabil a refuzat după scurt timp, să-și respecte  sarcinile de serviciu, nemulțumit de banii pe care îi primea în schimb.

Restanțe mari

De aici a urmat nemulțumirea reprezentanților societății care reclamă restanțe mari acumulate de locatari  și asociații la plata serviciului, anunțînd că de la 1 ianuarie nu-și va mai continua îndeplinirea obligațiilor din contract,  locatarii urmînd să plătească pentru căldura consumată, în sistem paușal sau pe suprafața utilă,  chiar dacă pe calorifere au montate repartitoare. La rîndul lor, proprietarii fac plîngeri la Uniunea Asociațiilor, care a somat firma în cauză să-și înființeze punct de lucru la Buzău și să pună lucrurile în ordine, în caz contrar, UAP va înainta o solicitare la Guvern pentru ca societății TECHEM să îi fie  ridicată licența de funcționare. 

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU