Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3764 > La zi Nr. 3764 de vineri, 3 decembrie 2010  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
La zi

Șoseaua morții nu se dezminte


Blestemul continuă!

Încă 4 morți pe DN2E85

articol de: (A.V.)
  Blestemul continuă!
 
Ieri dimineață, pe DN2 E85, tragedia a adus sfîrșitul pentru cei 4, într-o clipită. Accidentul a avut loc în afara localității Cioranca, din cercetările efectuate de polițiștii rutieri la fața locului rezultînd drept cauză principală imprudența în conducere. Chiar bărbatul găsit vinovat a fost una dintre victime.     

Clipa neagră

Autoturismul condus către Buzău de bărbatul în vîrstă de 53 de ani, din comuna Movila Banului, a intrat în partea din spate a semiremorcii tractată de un autotractor ce era condus în aceeași direcție, de un bucureștean în vîrstă de 29 de ani. În urma impactului, au murit pe loc,conducătorul autoturismului și  trei pasageri din aceeași mașină un tînăr de 21 de ani, un bărbat de 46 de ani și o femeie de 45 de ani. Aceasta a murit după o oră, cît a stat pe patul de spital.

Imprudențe și polei

Ironia face ca, în urma cercetărilor, polițiștii să concluzioneze  că tragedia a avut drept cauză imprudența șoferului buzoian. Drumul acoperit de polei  a creat astfel și el, contextul favorabil producerii accidentului. Pentru familiile celor 4, sărbătorilor vor veni cu doliu.  

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU