Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3751 > La zi Nr. 3751 de joi, 18 noiembrie 2010  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
La zi

Un tînăr de 27 de ani a spulberat o familie


O mamă și fetița ei au fost omorîte pe o trecere de pietoni

Femeia a murit la spital, iar fiica ei de 4 anișori, în salvare spre București

articol de: (T.T.)
 O mamă și fetița ei au fost omorîte pe o trecere de pietoni
 
Autorul accidentului a fost reținut aseară pentru 24 de ore
Un grav accident a avut loc ieri, în apropierea sensului giratoriu din dreptul cartierului rezidențial "Orizont". O mamă de 39 de ani, împreună cu fiica acesteia, de numai 4 ani, au fost spulberate, practic, de un autoturism, marca BMW, care se deplasa dinspre Centru spre Mărăcineni.Femeia a încercat să traverseze, împreună cu micuța, pe trecerea de pietoni, pentru că era ora la care fetița mergea la grădiniță. Abia a apucat să pună piciorul pe zebră cînd, dinspre centru, un bolid cu număr de Prahova, la volanul căruia se afla un tînăr de 27 de ani, din Buzău, le-a luat pe capota mașinii și le-a aruncat pe carosabil.

Făcute una cu pămîntul

Închipuiți-vă ce viteză a avut șoferul, dacă, mașina s-a oprit la o distanță de aproximativ 100-150 de metri de trecerea de pietoni pe care se aflau cele două nefericite. În urma impactului, femeia s-a lovit cu capul de parbriz și a fost aruncată pe caldarîm, iar fetița de numai 4 ani a zburat peste autoturism, oprindu-se pe capota de la portbagajul mașinii. Din primele cercetări, se pare că vitezomanul nu a observat că celor două li se acordase prioritate de către un conducător auto de pe prima bandă și, practic, victimele i-au apărut instantaneu în fața mașinii. Lucrul nu îl disculpă cu nimic pe cel care a apăsat prea mult pedala de acce­lerație, mai ales că în zonă este limitare de viteză 50km/h.

Încercări eșuate

Cele două trupuri zdrobite au fost duse la Spitalul Județean de Urgență, unde au intrat imediat într-un proces de resuscitare și stabilizare. Numai că, din păcate, medicii de la spital nu au mai avut ce face, în încercarea lor de a o ține în viață pe mămică. Ea a decedat la numai o oră și jumătate de la accidentul suferit. Fetița, rănită și ea extrem de grav, a decedat ieri, în drum spre Spitalul de Neurochirurgie din București.

 

COMENTARII

cici:
accident
am trecut de cateva ori pe sensul bz-rm sarat si am impresia k acel sens giratoriu este amplasat prea spre stanga(pe directia mai sus mentionata)...oricum asta nu disculpa pe cel care a facut accidentul
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU