Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3727 > La zi Nr. 3727 de joi, 21 octombrie 2010  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
La zi

A mers, totuși, rapid


Ancheta crimei din Dorobanți, aproape de final

Trei dintre participanți au fost deja prinși!

 Ancheta crimei din Dorobanți, aproape de final
 
Ancheta în cazul crimei din Dorobanți, care a îngrozit prin cruzime la jumătatea lunii august, face progrese importante. Atunci, un buzoian a fost doborît de loviturile năucitoare ale unor atacatori, chiar în fața blocului, și a murit două zile mai tîrziu la spital. Trei dintre participanții la omor au fost deja prinși, alți doi inși implicați sînt liberi, dar procurorii sînt pe urmele lor. Victima, Ștefan Bran, a fost ținta unei răzbunări în afaceri. Cei care l-au lichidat nu au înțeles însă că fostul partener de afaceri al buzoianului vroia doar să îi distrugă afacerea, nu și să îl ucidă pe bărbat.

Arestați preventiv

Ancheta procurorilor în cazul oribilei crime din cartierul Dorobanți din luna august se apropie astfel de final. Procurorii buzoieni au identificat deja trei indivizi implicați în uciderea buzoianului în vîrstă de 40 de ani. Doi dintre ei sînt participanți la omor, al treilea este șoferul care i-a transportat la Buzău și apoi înapoi la Crevedia. Criminalii au fost arestați preventiv. La mij­locul lunii august, o crimă oribilă produsă în fața unui bloc din cartierul Dorobanți a îngrozit Buzăul. Victima, un bărbat de 40 de ani, a fost atacată violent, la ieșirea din scara blocului de trei indivizi, care au început să îl  lovească cu putere. După cîteva lovituri aplicate de unul dintre atacatori, care practica boxul, bărbatul a căzut secerat la pămînt, zbătîndu-se într-o baltă de sînge, în timp ce criminalii s-au făcut nevăzuți. Preluat în comă profundă din stradă, Ștefan Bran și-a dat sfîrșitul pe patul de spital două zile mai tîrziu.

Lichidat din greșeală

Ipoteza care s-a conturat încă de la demararea anchetei a fost aceea că buzoianul a fost ținta unei răzbunări pornită de la afaceri. Fostul partener de afaceri al lui Ștefan Bran le ceruse agresorilor să îi distrugă un aparat de optică medicală, aparat de la care pornise de fapt conflictul în afaceri. De ce s-a ajuns la lichidarea fizică a buzoianului, este ceea ce trebuie să lămurească ancheta. Cheia este la fostul partener de afaceri al buzoianului, dar și la un al treilea participant la omor. Procurorii continuă investigațiile pentru a-i identifica și a proba implicarea lor. "Parchetul a identificat grupul infracțional care a fost implicat în executarea omorului din 18 august. La acest moment, fac obiectul cercetărilor trei participanți - doi autori și un complice", ne-a declarat procurorul Gabriela Ilie, de la Parchetul Județean.
(Cătălina Jingoiu, Corina Răchițeanu)

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Cum arată scara de la "Casa Albă"
Haos pe Valea Slănicului

Click aici pentru toate articolele din categoria La zi

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU