Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3726 > La zi Nr. 3726 de miercuri, 20 octombrie 2010  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
La zi

S-au radicalizat românii!


Moarte pentru moarte !

E pedeapsa pe care o cer rudele Maricicăi Hăhăianu pentru agresorul italian

articol de: (M.L.S.)
 Moarte pentru moarte !
 
Tînărul italian în vîrstă de 20 de ani, agresorul Maricicăi Hăhăianu din Rîmnicu Sărat, a fost trimis după gratii. Rudele româncei cer pedeapsa cu moartea. "Moarte cu moarte!  A omorît-o, să fie omorît!... A rămas un copil fără mamă. Cui îi mai spune mamă?", declară soacra Maricicăi.  

Un copil a rămas fără mamă

Maricica Hăhăianu a fost agresată la începutul lunii octombrie într-o stație de metrou din Roma în timp ce stătea la coadă la bilete, de un tînăr de 20 de ani. L-a rugat pe tînăr să stea la coadă, iar tînărul, deranjat, a agresat-o. Loviturile i-au fost fatale. Tînăra a decedat zilele trecute, iar agresorul a fost trimis după gratii și riscă o pedeapsă cu închisoarea de 18 ani. Rudele tinerei vor să fie condamnat la moarte. "Era și normal să-și tragă pedeapsa. Eu zic moarte cu moarte, dar acum ei știu, acolo legea hotărăște cît o să-i dea. Moarte cu moarte! A omorît-o, să fie omorît! Pe mine nu mă mulțumește că face el condamnare și eu copilul nu-l mai am... El are 20 de ani. La 38 de ani a ieșit din pușcărie. Eu pot să mai scot fata și mama la copil? A rămas un copil fără mamă. Cui îi mai spune mamă? Eu nu mai am nici lacrimi să mai plîng!", a declarat soacra Maricicăi, Rodica Fodoroiu.

Va sosi la sfîrșitul săptămînii

Tînăra va fi adusă în țară la sfîrșit de săptămînă și înmormîntată în locul bunicii din partea tatălui, care a crescut-o de mică. Aceeași soartă pare să o aibă și băiețelul de trei ani al Maricicăi Hăhăianu. Rămas fără mamă la doar trei anișori, va fi crescut de bunici. 

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Sfaturi pentru bobocii de liceu

Click aici pentru toate articolele din categoria La zi

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU