Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3708 > La zi Nr. 3708 de miercuri, 29 septembrie 2010  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
La zi

Iese la iveală


Marea căpușare mafiotă de la A.C.R.

Cele 4 firme ale președintelui Constantin Niculescu au distrus cea mai mare asociație neguvernamentală din țară

articol de: (Doru Gheorghiade)
Prăbușirea celei mai mari asociații neguvernamentale românești are drept principală cauză căpușarea ei de însuși președintele mereu reales al A.C.R., Constantin Niculescu. Cu o abilitate demnă de o cauză mai nobilă, septuagenarul Constantin Niculescu, fost lider al fantomaticului partid al automobiliștilor, a prăbușit A.C.R. printr-o temeinică și intensă operațiune de căpușare.  

Nikulescu nemuritorul...

Prin intermediul a 4 căpușe, Constantin Niculescu (actualmente Nikulescu pentru cei care-i știu activitatea) a înființat 4 firme la care este coacționar prin care a drenat miliarde de lei din banii membrilor cotizanți sau din încasările Asociației. În timp ce Niculescu bidona A.C.R., numărul de membri scădea de 35 de ori. Dar iată și firmele cu care Constantin Niculescu și-a făcut de cap: ACR - SRL, ACR Auto Turism SRL, ACR Info Media SRL și ACR Broker de Asigurare SRL. La toate acestea, tartorul principal este venerabilul Niculescu, atît în calitate de administrator mic, cît și în cea de asociat cu diverse procente.

Cît costă Nikulescu în fruntea A.C.R.

Constantin Niculescu are gusturi alese, în materie de mașini, el schimbînd trei luxoase Mercedesuri în valoare de 65 de mii de euro fiecare, în ultimii 6 ani. Cît despre plimbări în străinătate pe banii aceriștilor, sursele noastre le-au uitat și numărul.Mîrlănia de care dă dovadă e fără margini și întrece orice închipuire, Niculescu ocupînd un birou de 300 de metri pătrați, unde poți întoarce ușor un tir. Toate acestea din cotizațiile membrilor, inclusiv de la Buzău. 

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Medicina dentară la sate s-a cariat
Buzoian plecat în anglia, ucis de o șoferiță

Click aici pentru toate articolele din categoria La zi

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU