Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3650 > La zi Nr. 3650 de vineri, 23 iulie 2010  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
La zi

Cumpărate pentru dotarea școlilor,


Două centrale termice, dispărute la primăria din Cilibia

Primărița Floarea Holeliu zice că habar n-are despre ele

  Două centrale termice, dispărute la primăria din Cilibia
 
Bugetele diverselor localități sînt greu încercate, chiar și la vreme de criză. În numele săracilor ori al copiilor, se fac tot felul de achiziții dubioase care secătuiesc visteriile și așa sărace ale primăriilor. Așa am ajuns să constatăm că budele unor școli dărăpănate din mediul rural costă cîteva miliarde bune de lei sau că un gard obișnuit costă cît o casă în mijlocul Parisului. Surse judiciare spun că, de pildă, la Cilibia, două centrale termice cumpărate pentru școala din localitate și o cadă de baie au dispărut fără urmă, iar primărița din localitate zice că habar n-are de afacere.

Scandalu-i gata!

Aceleași surse ne-au declarat că la Cilibia s-a declanșat, deja, un scandal pe marginea dispariției celor două centrale termice destinate reabilitării școlii din localitate. Unii săteni spun că bunurile au ajuns, prin dreaptă împărțire, la primăriță acasă și la viceprimar. Centralele și cada au fost recent cumpărate pe factură, de la un hipermarket specializat de la Buzău, dar primărița, Floarea Holeliu, neagă totul.

Licitația e în derulare?

În timp ce instituțiile sta­tului au demarat o anchetă la Cilibia, primărița Floarea Holeliu a declarat reporterilor "Șansa" că licitația pentru reabilitarea școlii nici măcar nu s-a încheiat. Oricum, la Primăria din Cilibia s-au declanșat verificări specifice.(Cătălina Jingoiu, Iulian Gavriluță)

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU