Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3592 > La zi Nr. 3592 de luni, 17 mai 2010  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
La zi

Uz de armă


Împușcături ca-n West-ul sălbatic la Glodeanu Sărat

Un polițist din Glodeanu Sărat a fost nevoit să folosească arma, după ce a fost atacat cu un cuțit de un scandalagiu

articol de: (I.G.)
În acest week-end, încercînd să aplaneze un scandal dintre doi săteni din comuna Glodeanu Sărat, agentul de poliție din localitate a fost nevoit să folosească armamentul din dotare, pentru a potoli amenințările cu cuțitul a unuia dintre cei implicați în conflict. Recalcitrantul sătean, în vîrstă de 68 de ani, s-a ales cu o plagă prin împușcare în membrele inferioare și cu dosar penal pentru "port fără drept de armă albă" "ultraj" și "lovire sau alte violențe".

Scandalagiu, potolit cu "plumbi"

Sîmbătă după-amiază, un sătean din Glodeanu Sărat a sunat de urgență la Poliție, pentru că a fost lovit cu o furcă în zona capului, de alt cetățean din comună. Deplasîndu-se în zona respectivă, agentul din cadrul Postului de poliție din localitate a cercetat împrejurările în care s-a petrecut altercația și a chemat la sediul Poliției pe cei doi implicați în scandal. În momentul în care agresorul, în vîrstă de 68 de ani, a fost întrebat despre motivul conflictului, acesta  a devenit deosebit de violent și a amenințat polițistul cu un cuțit. Nereușind să fie potolit, agentul a fost nevoit să folosească armamentul din dotare, după ce a fost rănit de acesta la mîna dreaptă, trăgînd spre cetățeanul violent, în dreptul picioarelor.

Cercetările continuă

Imediat, la fața locului s-a deplasat o echipă complexă de cercetare coordonată de procurorul - șef Secția Urmărire Penală din cadrul Parchetului de pe lîngă Tribunalul Buzău pentru a stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul și un echipaj din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță, care i-a acordat îngrijiri medicale polițistului și l-a transportat pe rănit la spital, acesta rămînînd internat. Pe parcursul cercetărilor s-a constatat că agresorul era băut la testarea cu aparatul "Drager", etilotestul indicînd o concentrație alcoolică de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat. În baza plîngerii formulată de persoana vătămată, pe numele bărbatului de 68 de ani s-a întocmit dosar penal pentru "lovire sau alte violențe", datorită faptului că a lovit pe celălalt sătean cu furca. De asemenea, scandalagiul mai este cercetat pentru comiterea infracțiunilor de "port fără drept de armă albă" și "ultraj", cercetările urmînd a fi continuate de Parchetul de pe lîngă Tribunalul Buzău.Totodată, se efectuează cercetări și cu privire la modul de folosire a armamentului din dotare. 

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Cum arată scara de la "Casa Albă"
Haos pe Valea Slănicului

Click aici pentru toate articolele din categoria La zi

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU