Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3589 > La zi Nr. 3589 de joi, 13 mai 2010  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
La zi

A făcut plinul și a plecat


Cu plăcuțele false, la furat de combustibil

Un buzoian a fost prins de polițiștii din Berca, după ce a alimentat autoturismul personal cu benzină și nu a plătit combustibilul pus în rezervor, schimbînd numerele de înmatriculare

articol de: (I.G.)
O echipă formată din polițiști de investigații criminale de la Poliția Municipiului și alții din cadrul Poliției Berca au identificat și prins în cursul săptămînii curente, principalul suspect în cazul unui furt de combustibil comis pe raza municipiului, stabilind că este vorba despre un tînăr de 23 de ani, din comuna Berca. Fapta figura în evidențe cu autor necunoscut și fusese sesizată Poliției chiar de către angajata stației PECO prejudiciată.

Truc ieftin

Potrivit precizărilor angajatei stației de combustibil, la data respectivă, în unitatea comercială a intrat un autoturism ce avea montate plăcuțe cu numere de înmatriculare emise de autoritățile altui stat, iar după ce a alimentat combustibil în valoare de peste 190 de lei, conducătorul auto a plecat fără a achita contravaloarea carburantului. Din cercetările efectuate de echipa de polițiști, a rezultat că mașina respectivă are alte numere de înmatriculare, de Buzău, care, înainte de a intra în stația de alimentare, fuseseră schimbate de conducătorul auto. Anchetatorii au stabilit că, tînărul de 23 de ani din Berca, după ce și-a făcut plinul, a părăsit unitatea PECO, demontînd plăcuțele respective și înlocuindu-le cu cele reale. Pe numele său s-a întocmit dosar penal pentru "conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu numere false de înmatriculare" și "furt calificat". De asemenea, tînărul mai este cercetat și pentru că a condus autovehiculul pe drumurile publice, după ce i-a fost retras permisul auto. Tînărul de 23 de ani a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore, cercetările fiind continuate de polițiștii de investigații criminale pentru documentarea întregii activități infracționale.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU