Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3513 > La zi Nr. 3513 de vineri, 12 februarie 2010  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
La zi

Indicatori statistici buni pentru polițiști


Urmăriți și prinși

Peste 270 de persoane date în urmărire națională sau internațională au fost prinse anul trecut de polițiștii de la "Urmăriri".

articol de: (Iulian Gavriluță)
  Urmăriți și prinși
 
Potrivit ultimelor statistici ale polițiștilor buzoieni și anul acesta  oamenii legii și-au făcut pe deplin datoria. Astfel, polițiștii au reușit prinderea a peste 270 de persoane date în urmărire națională, din care 3 buzoieni urmăriți internațional, în baza unor Mandate Europene de Arestare.

Ce spun oficialii

Indicatorii din hîrtiile oficiale date de polițiștii buzoieni arată că, în total, pe anul 2009, oamenii legii au rezolvat 286 de cazuri de urmărire. Printre acestea s-au aflat și 112 cazuri de persoane dispărute de la domiciliu. "O atenție deosebită, s-a acordat problemei minorilor dispăruți. Anul trecut, polițiștii au avut de rezolvat 19 astfel de cazuri, 16 dintre minori fiind găsiți", precizează comisarul-șef Bogdan Despescu, adjunctul șefului IPJ Buzău.

Trend ascendent

Potrivit sursei citate mai sus, și anul acesta a început destul de bine pentru po­lițiști, pentru că, de la începutul anului și pînă ieri a fost clarificată situația a 21 persoane, 13 dintre acestea fiind urmărite la nivel național. Dacă pentru polițiști, statistica este una favorabilă, pentru societatea civilă, înmulțirea ca­zurilor anchetate de lucrătorii de la I.P.J. arată că, fenomenul infracțional are un trend ascendent, ceea ce face să crească îngrijorarea cetățenilor de bună credință.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Medicina dentară la sate s-a cariat
Buzoian plecat în anglia, ucis de o șoferiță

Click aici pentru toate articolele din categoria La zi

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU