Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3482 > La zi Nr. 3482 de joi, 7 ianuarie 2010  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
La zi

Sindicaliști mînioși


Întîlnire de gradul trei la Prefectură

Au cerut aplicarea legii

articol de: (I.G.)
 Întîlnire de gradul trei la Prefectură
 
Sindicaliștii din învățămîntul buzoian, deși sînt primii din țară care au cîștigat în instanță aplicarea legii care prevedea creș­terea salariilor cu 33,34 la sută, încă sînt la masa negocierilor. În urma întîlnirii de ieri, reprezentanții prefecturii au promis organizarea, peste două zile, a unei întîlniri dintre primarii din județ și reprezentanții din sindicatul învățămîntului, pentru a găsi soluții de aplicare a hotărîrii judecătorești.

Nu-s fonduri

Liderii sindicatului învățămîntului buzoian s-au întîlnit ieri cu reprezentanții Instituției Prefectului pentru a tranșa viitoarea aplicare a hotărîrii judecătorești, în urma căreia dascălii vor bene­ficia de o mărire de salariu de 33,34 la sută. Majorarea res­pectivă era prevăzută într-o lege din 2008, dar nu a fost pusă în aplicare niciodată, pentru că nu au fost fonduri suficiente. Sindicaliștii din educație spun că această măsură se repercutează asupra unui număr de peste o sută de cadre didactice.

Încă o încercare

În urma întîlnirii cu reprezentanții Instituției Prefectului, sindicaliștii s-au ales cu o promisiune din partea prefectului Paul Beganu: o întîlnire față în față între dascăli și primarii din județ care refuză să aplice hotărîrea judecătorească. Din precizările liderului SÎP Bu­zău, se pare că cel puțin patru primării - Nehoiu, Pătîrlagele, Greabănu și Puiești refuză să respecte legea. Dascălii speră că se va ajunge la o înțelegere pe cale amiabilă, altfel ar putea ajunge din nou la proteste și plîngeri penale. 

 

COMENTARII

un dascal rupt in coate:
mariri
De unde sa fie bani?Campaniile costa...

La Nehoiu nu s-au dat nici niciodata nici tichete cadou,nici bani pe naveta....nimic.Poate doar pentru unii...carora le placea-n galben. Noroc de cei din comune ca Siriu,Gura-Teghii, ca acolo au fost bani .In ditamai orasul...nu-s!

Pentru dascali nu au fost niciodata!
X:
TOTUSI....
SUNTETI UN PIC DEZINFORMAT STIMATE DOMN.
un dascal rupt in coate:
exercitiu de vocabular
Daca a trai pe pielea ta aceste lucruri cum le traiesc eu,daca a plati 300 de lei pe biletele de tren sau autobuz,daca primesti doaro singura data inainte de alegerile locale 7 tichete a cate 20 de lei in loc de 5o de lei cum prevedea legea pe care au aplicat-o ceilalti se numeste dezinformare...atunci,da dragul meu X....sunt DEZINFORMAT!

ACCEPTA-MI ,TE ROG SCUZELE!!!
xxx:
Stie dascalu ce zice!!!!
X asta cred ca lucreaza la primariiiiiiiiie! :-)))))

Rusineeeeee!
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Cum arată scara de la "Casa Albă"
Haos pe Valea Slănicului

Click aici pentru toate articolele din categoria La zi

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU