Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 2339 > La zi Nr. 2339 de luni, 27 martie 2006  
 

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
La zi

Cazier on-line

articol de: Mărgărit GROSU

Începînd de vineri, Inspectoratul de Poliție al Județului Buzău, Serviciul Cazier Judiciar, Statistică și Evidență Operativă, primește on-line prin Internet, din partea persoanelor fizice născute în județul Buzău sau domiciliate pe raza de competență, cererile pentru obținerea certificatelor de cazier judiciar, asigurîndu-se cu operativitate rezolvarea solicitărilor. Operațiunea se poate realiza numai prin accesarea site-ului I.P.J. Buzău, http://bz.politiaromana.ro. Acest mod de lucru vine în sprijinul cetățeanului, care este scutit de deplasarea la unitatea de poliție competentă pentru depunerea cererii în vederea eliberării certificatului de cazier judiciar, urmînd să se prezinte numai pentru ridicarea documentului. La ridicarea certificatului de cazier judiciar, vor prezenta: actul de identitate, timbru fiscal în sumă de 1 leu, și taxa de urgență de 5 de lei, dacă solicitantul dorește eliberarea cazierului în regim de urgență. Eliberarea certificatelor de cazier judiciar pentru cererile primite on-line se face de luni pînă vineri, între orele 1300-1400, calculînd perioada legală de eliberare a documentului.

 

COMENTARII

sebastian:
unde?
Am incercat de zeci de ori sa aplic on-line pentru eliberarea cazierului , dar pe pagina indicata de dvs nu exista aceasta optiune
eueueueu:
nu merge
cum spuneam nu merge.Cand trimiti formularul iti apare un mesaj prin care te anunta ca nu ai selectat ca esti de acord cu termenii si conditiile chiar daca selectezi.Asa k in cazul meu avand nevoie urgenta de cazier dar nu si timp sa fac o mie de drumuri la buzau e groaznic.Aberant oricum faptul ca au postat o cerere pe site si asta nu merge...ca la buzau ce pot spune:)
carmen:
cazier judiciar
eu sunt in spania si am nevoie de cazier urgent. din cate inteleg aici trebuie sa ma prezint acolo pentru ridicara cazierului. as vrea sa stiu daca il pot primi on line.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Cum arată scara de la "Casa Albă"
Haos pe Valea Slănicului

Click aici pentru toate articolele din categoria La zi

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU