Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3431 > La zi Nr. 3431 de luni, 2 noiembrie 2009  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
La zi

Se întîmplă în România


Maltratat de propria mamă

Femeie cercetată pentru "rele tratamente aplicate minorului"

articol de: I.G.

La început de week-end, ofițerul de serviciu de la Poliția Municipiului a fost sesizat deun reprezentat al Serviciului Județean de Ambulanță, că la o solicitare în comuna Breaza, minora căreia trebuia să i se acorde îngrijiri medicale, în vîrstă de 15 ani, i-a relatat faptul că mama sa a legat-o de mîini și de picioare și a sechestrat-o la domiciliu. În urma cercetărilor efectuate, polițiștii i-au întocmit dosar penal respectivei femei, pentru "rele tratamente aplicate minorului".

La țară e jale

Alertați de telefonul angajatului de la serviciul de Ambulanță, o echipă formată din un reprezentant al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului și un polițist s-a deplasat la Breaza pentru a cerceta un caz în care un minor a fost bătut de mama sa. Din primele verificări s-a stabilit că evenimentul s-a produs pe fondul unei discuții între adolescentă și mama sa, în urma căreia fata a vrut să plece de acasă. Mama sa, în vîrstă de 35 de ani, a legat-o de mîini și de picioare, dar pentru că fata a început să se simtă rău, a dezlegat-o și a solicitat intervenția Ambulanței.

Continuă cercetările

Pe corpul fetei nu au fost observate semne vizibile de violență, iar în prezența specialiștilor din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului, aceasta a declarat că nu a fost lovită sau agresată. În urma anchetei, s-a întocmit dosar penal pentru "rele tratamente aplicate minorului", cercetările fiind continuate de polițiștii din cadrul Biroului de Poliție Rurală de la Poliția Municipiului.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Sfaturi pentru bobocii de liceu

Click aici pentru toate articolele din categoria La zi

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU