Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3398 > La zi Nr. 3398 de joi, 24 septembrie 2009  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
La zi

Mobilizare generală


A "tunat" și i-a adunat

După două săptămîni de razii și percheziții, zeci de indivizi au fost băgați la arest

articol de: (L.M.)
A "tunat" și i-a adunat
 
Arestul Inspectoratului de Poliție Județean a cunoscut în ultimele două săptămîni o importantă afluență de noi locatari. Pe lîngă cei care dintr-un motiv sau altul au ajuns în situația să fie reținuți sau arestați, un număr de 29 de persoane au fost cazate la subsolul Poliției în urma a peste o sută de razii și controale organizate în cadrul acțiunii "Tunetul".

Înconjurați de Poliție

Acțiunea "Tunetul" a fost declanșată la nivel național și a avut drept scop destructurarea grupurilor infracționale și prinderea celor despre care Poliția are informații că au săvîrșit infracțiuni. Mobilizarea generală a polițiștilor din mai multe structuri  a avut ca rezultat, potrivit bilanțului prezentat ieri de conducerea IPJ, descoperirea a 91 de infracțiuni, din care 56 în flagrant, și prinderea a 81 de infractori, din care 29 au fost reținuți. În același timp au fost constatate 5 500 de contravenții sancționate cu amenzi în valoare totală de 620 000 de lei. Ca să fie siguri că nu le scapă nici un răufăcător, Poliția a înconjurat zonele vizate și a făcut 88 de percheziții domiciliare și 160 de razii. Așa se face că nimeni nu a putut să intre sau să iasă din perimetru, fără a fi legitimat, timp de cîteva ore cît au durat raziile.

Lovituri în lumea interlopă

Printre cei reținuți se numără membrii unei rețele suspectate că au păgubit mai multe persoane prin intermediul Internetului, folosind metoda "phising" , precum și capii unei grupări specializată în comiterea de infracțiuni cu violență, proxenetism și trafic de persoane. Șefii Poliției județene susțin că atît cele două grupări date ca exemplu cît și alți infractori prinși în cele două săptămîni ale "Tunetului" erau oricum urmărite și ofițerii erau deja pe urmele lor.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU