Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3390 > La zi Nr. 3390 de marti, 15 septembrie 2009  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
La zi

"Marfă" umană


La un pas de tragedie

12 pasageri transportați cu o mașină de marfă au fost răniți într-un accident pe DN2E85

articol de: (L.M.)
La un pas de tragedie
 
Un accident rutier produs ieri pe DN 2 E85 a demonstrat încă o dată că mulți dintre transportatori nu se gîndesc nici măcar o clipă la siguranța pasagerilor. Nu mai puțin de 12 persoane au văzut moartea cu ochii după ce mașina cu care erau cărați la muncă s-a răsturnat în șanț în urma exploziei unui cauciuc.

Răsturnat în șanț

Oamenii, călătoreau în condiții improprii într-o mașină de marfă și ar fi trebuit să ajungă în județul Vrancea, la cules de struguri. Drumul le-a fost întrerupt pe raza comunei Racovițeni atunci cînd autoutilitara condusă de un bărbat în vîrstă de 33 de ani din comuna Bucov, județul Prahova a ieșit de pe carosabil și s-a răsturnat în șanț 12 din cele 16 persoane au fost rănite și au fost transportate la spital.

Filtre ale Poliției în oraș

Transportul de persoane face de mai multă vreme obiectul unor acțiuni preventive ale Poliției Rutiere tocmai pentru că se știe că reglementările în domeniu sînt frecvent încălcate și nu de puține ori accidentele în care sînt implicate astfel de vehicule au drept cauze lipsa modul impropriu în care călătoresc pasagerii. O astfel de acțiune a fost organizată chiar ieri, cînt a avut loc accidentul de la Racovițeni. Polițiștii au organizat filtre la intrările în municipiul Buzău și au verficat autobuzele și micro­buzele cu care fac na­veta copii pentru a ajunge la școală. Șoferul care a produs accidentul pe DN2E85 nu transporta copii însă avea mașina de marfă plină cu oameni. El a scăpat însă de filtrele poliției spre marele ghinion al pasagerilor. 

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Cum arată scara de la "Casa Albă"
Haos pe Valea Slănicului

Click aici pentru toate articolele din categoria La zi

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU