Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3389 > La zi Nr. 3389 de luni, 14 septembrie 2009  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
La zi

Pe urmele hoților


Comuna Podgoria înconjurată de Poliție

S-au făcut percheziții domiciliare și sute de persoane au fost legitimate

articol de: (L.M.)
Comuna Podgoria a fost luată complet blocată vineri dimineață de polițiști și jandarmi. Timp de două ore nimeni nu a intrat și nu a ieșit din zonă decît prin filtrele instituite în trafic. În același timp în interior au acționat echipaje de scotocire și control și au fost efectuate 10 percheziții domiciliare, scopul impresionantei desfășurări de forțe fiind prinderea unor persoane suspectate de comiterea mai multor furturi din societăți comerciale. Au fost legitimate peste 140 de persoane, 28 fiind conduse la sediul Poliției pentru verificări suplimentare.

Piese furate

Au fost oprite pentru control peste 120 de autovehicule, conducătorii auto fiind testați cu aparatul "Drager" pentru depistarea celor care s-au urcat băuți la volan. Scopul acțiunii pare să fi fost atins întrucît la perchezițiile efectuate la domiciliile a cinci suspecți au fost găsite piese auto (roți, faruri, proiectoare, difuzoare, ornamente auto, radiocasetofoane auto) sus­trase dintr-un magazin, bunurile fiind ridicate în vederea restituirii către firma păgubită. Totodată, la doi dintre suspecți au fost găsite două motocosi­toare a căror proveniență nu a putut fi justificată, iar în casa unui alt suspect a fost găsită o armă de vînătoare, deținută legal, dar care era neasigurată conform prevederilor legale. Deținătorul armei a fost sancționat contravențional în baza Legii nr.295/2004 privind regimul armelor și munițiilor.

Alte percheziții la Rîmnic

Alte patru percheziții au urmat ceva mai tîrziu la Rîmnicu Sărat. La locuințele suspecților au fost găsite bunuri electrocasnice (cinci cuptoare cu microunde), aparatură electronică (două combine muzicale, două radiocasetofoane, o camera video și două aparate DVD) și mai multe cazane de fabricat țuică a căror proveniență nu a putut fi justificată. 

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU