Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3373 > La zi Nr. 3373 de miercuri, 26 august 2009  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
La zi

Halal fiu de psiholog


Beizadeaua de șosea a bușit trei mașini

Pînă să vină Poliția, și-a demontat numerele de la mașină

articol de: (L.M)
Beizadeaua de șosea a bușit trei mașini
 
Beizadelele care bîntuie pe șosele în mașini scumpe și cu mulți cai putere sub capotă, într-un dispreț total față de toți ceilalți participanți la trafic, nu se dezmint. Iubitori de alcool și viteză, "șmecherii" de asfalt constituie un permanent pericol în trafic pentru cei care au ghinionul să îi întîlnească. Cel mai recent exemplu de sfidare l-a oferit ieri un băiețaș de bani gata în vîrstă de vreo 20 de ani care, după ce "consumase ceva" înainte, s-a dat zmeu la volanul unui luxos autoturism pus la dispoziție cu gene­rozitate de părinți. Junele băut, fiu de medic, a reușit performanța să facă praf trei mașini, plus pe a lui, după ce a trecut pe culoarea roșie a semaforului într-o intersecție deosebit de aglomerată și la o oră de vîrf.

Surprinși pe trecerea de pietoni

Accidentul s-a produs pe Bulevardul Unirii la intersecția cu strada Col. Buzoianu. Tînărul aflat la volan venea dinspre Centru și, în momentul în care s-a apropiat de semafor, în loc să reducă viteza și apoi să oprească, a călcat pedala de accelerație, ignorînd culoarea roșie. Autoturismele care veneau dinspre strada Colonel Buzoianu și cărora semaforul le dăduse verde au fost surprinse în mijlocul intersecției, trei dintre ele fiind bușite. Verde aveau și pietonii care se angajaseră în traversarea străzii și care au fost la un pas să fie spulberați. Din fericire nimeni nu a fost rănit, cei implicați avînd de suferit doar din cauza sperieturii. Desigur, mașinile nu au scăpat la fel de ușor, toate fiind serios "șifonate". După accident, precaut, șoferul vinovat, care în mod vădit nu dorea nici un fel de publicitate, a scos plăcuțele de înmatriculare ale mașinii.

Educație inutilă

Tînărul este fiul unui psiholog din oraș, iar acest aspect dă de înțeles că a avut parte de o bună educație în familie. Se vede treaba însă că nu este obligatoriu ca un copil dintr-o familie respectabilă să aibă și un comportament pe măsura statutului social al părinților. Juniorul din cazul de față duhnea a băutură la o oră destul de matinală, iar faptul că băuse înainte de a urca la volan a fost confirmat și de alcooltest, care a indicat o concentrație alcoolică de 0, 47 mg/l în aerul respirat. Asta poate explica într-o oarecare măsură și curajul de a goni în plină intersecție pe culoarea roșie a semaforului, punînd în pericol atîtea vieți. Dacă nu cumva asta îi stă în fire chiar și fără influențe bahice. 

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU