Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3362 > La zi Nr. 3362 de joi, 13 august 2009  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
La zi

Între viață și moarte


Motociclist zdrobit de maxi-taxi

Martorilor li s-a părut că timpul scurs pînă la sosirea Ambulanței a fost prea lung

articol de: (I.G.)
Motociclist zdrobit de maxi-taxi
 
Marți, în jurul orei 20.00, pe strada Horticolei, din municipiu, un tînăr motociclist a izbit în plin un maxi taxi. Din impact a rezultat rănirea gravă a motociclistului, care acum se zbate între viață și moarte la un spital din București, și avarierea celor două vehicule implicate în accident.  
Starea tînărului, care nu purta cască de protecție, este critică. Din primele cercetări ale polițiștilor sosiți primii la fața locului a reieșit că șoferul de pe maxi-taxi nu a acordat prioritate motocicletei grăbindu-se să vireze la stînga.

Suspiciuni nedovedite

Cu toate că martorii la accident reclamă faptul că Ambulanța a întîrziat mai mult de 20 de minute, datele înregistrate de asistenții de pe salvare în caietul special contrazic depozițiile cetățenilor aflați în acele momente la fața locului. "Prima dată au sosit polițiștii, dar salvarea a întîrziat peste 20 de minute. Este așa, pentru că noi am dat în repetate rînduri telefon la 112 din cauză că nu mai sosea nimeni, iar tînărul accidentat avea nevoie de îngrijiri medicale urgente. Nu este adevărat ce susțin cei de la salvare că ar fi sosit în 5 minute", spune Mihai Nistor, martor.

Tahometru pe Ambulanțe

Nu este prima dată cînd cetățenii dau vina pe cei de la Ambulanță că întîrzie prea mult la astfel de evenimente. Poate că dotarea mașinilor de salvare cu un tahometru, aparat ce înregistrează automat timpii, distanța parcursă și chiar opririle, ar elimina pe viitor astfel de suspiciuni.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Cum arată scara de la "Casa Albă"
Haos pe Valea Slănicului

Click aici pentru toate articolele din categoria La zi

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU