Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3360 > La zi Nr. 3360 de marti, 11 august 2009  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
La zi

În numai trei zile


Centrul Rîmnicului, ca o groapă de gunoi

Două asociații de proprietari au restanțe la RER Ecologic Buzău

articol de: (M.L.S.)
Centrul Rîmnicului, ca o groapă de gunoi
 
Pe lîngă Primăria Rîmnicu Sărat, principalul datornic la societatea RER Ecologic Buzău, alte două asociații de proprietari au restanțe de circa 13.000 de lei. Locuitorii de la 21 de blocuri, aparținînd de două asociații de proprietari din centrul municipiului Rîmnicu Sărat, nu și-au achitat facturile pentru salubrizarea menajeră către societatea RER Ecologic Buzău de aproximativ un an. Cum timpul trecea și nimeni nu plătea, societatea de salubrizare a dispus suspendarea activității.

Au început să plătească

După doar trei zile, timp în care gunoiul menajer de la blocurile cu pricina din centrul municipiului nu fusese ridicat, deranjați de mirosul degajat și de teama de a nu se îngropa în propriile gunoaie, rîmnicenii au început să plătească facturile restante. ,,Este vorba de Asociațiile A 2 și 3C din centrul Rîmnicului. Activitatea a fost suspendată trei zile săptămîna trecută. Nu era problema de sumă. Suma era mică, dar vechimea...."a declarat directorul RER Ecologic Buzău, economist Liviu Mocanu. Asociația de Proprietari A2 avea o datorie de aproape 30 de milioane de lei vechi, iar Asociația 3C avea de achitat aproape 100 de milioane de lei vechi.

Primăria în top

În continuare, în topul datornicilor la societatea de salubrizare se află Primăria Rîmnicu Sărat, care a obținut o eșalonare, începînd cu luna august, pentru datoria restantă de 500.000 de lei și va trebui să achite peste un miliard de lei lunar, respectiv rata lunară de 45.454 lei și factura curentă de circa 60.000 de lei. 

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Un jandarm de nădejde a ieșit la pensie
"Lucrurile nu rămîn așa! Vinovații să plătească!"

Click aici pentru toate articolele din categoria La zi

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU