Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3288 > La zi Nr. 3288 de luni, 18 mai 2009  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
La zi

După o manevră imprudentă


O Mașină a Poliției, "șifonată" în zona gării

Polițiștii se aflau în misiune cînd un șofer neatent a intrat în plin în autospecială

articol de: L.M

O mașină a Poliției, aflată din cîte se pare în misiune, a fost implicată sîmbătă seara într-un accident rutier în zona Gării. În urma evenimentului, un bărbat în vîrstă de 42 de ani, aflat la volanul unui alt autoturism cu care au intrat în coliziune polițiștii, a fost rănit destul de grav și a fost internat în spital. Colegii polițiștilor din mașina accidentată care au format echipa operativă s-au deplasat la fața locului ca să stabilească împrejurările în care s-a produs accidentul.

Cu girofarul în funcțiune
Potrivit Biroului de Presă la IPJ "Din primele verificări s-a stabilit că, un bărbat, în vîrstă de 42 de ani din comuna Poșta Cîlnău, nu s-a asigurat la plecarea de pe loc și, efectuînd manevra de întoarcere, nu a acordat prioritate de trecere autospecialei din dotarea Poliției Municipiului Buzău, intrînd în coliziune cu aceasta". La volanul mașinii de poliție se afla un agent de siguranță publică, în vîrstă de 32 de ani, care pusese în funcțiune semnalele acustice și luminoase întrucît se grăbea să ajungă la o intervenție. Șoferul autoturismului a fost recunoscut îndată de taximetriștii ce lucrează în zona gării ca fiind un coleg de-al lor. El nu se afla însă în timpul serviciului și nici nu conducea o mașină inscripționată cu "taxi".

Polițiștii au scăpat aproape teferi
În urma impactului, bărbatul a suferit leziuni ce au necesitat internarea. Nici celor doi polițiști aflați în autospecială nu le-a fost prea ușor. Și ei s-au ales cu cîteva răni, care însă nu au fost la fel de grave și nu au impus internarea. Agentul de poliție care conducea mașina a fost testat alcooscopic, rezultatul etilotestului indicînd că nu consumase băuturi alcoolice. Șoferul autoturismului nu a putut fi testat cu etilotestul, dar i-au fost recoltate probe de sînge pentru stabilirea alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările sînt continuate de ofițeri din cadrul Serviciului Poliției Rutiere.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU