Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 2316 > La zi Nr. 2316 de marti, 28 februarie 2006  
 

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
La zi

Lucia Dumitrescu nu pleacă la Eurovision, dar este o învingătoare

articol de: Valentina BUCUR
Lucia Dumitrescu nu pleacă la Eurovision, dar este o învingătoare
 

Talentul nu are vîrstă. Lucia Dumitrescu a demonstrat, duminică seară, în finala pentru Eurovision 2006, și, mai apoi, în emisiunea lui Măruță, că este un real talent, că are voce, și chiar dacă nu are nici 16 ani împliniți, poate concura cu succes împotriva oricărei vedete consacrate. Piesa "I belive in my star" pe care a interpretat-o în duet cu Laurențiu Cazan, clasată pe locul al 4-lea, a fost compusă cu ceva vreme înainte de concursul pentru Eurovision  chiar pentru Lucia. Dincolo de toată povestea legată de jurizare și televoting, prezența Luciei în finală alături de Laurențiu Cazan, compozitorul și textierul piesei "I belive în my star", este considerată un succes, pentru că ea a făcut o impresie bună nu numai juriului, ci și multor formații și manageri de trupe și impresari, unii dintre aceștia făcîndu-i oferte chiar imediat după încheierea concursului. Mama Luciei ne-a dat unele detalii despre ofertele imediate care s-au făcut pentru Lucia, printre numele vehiculate aflîndu-se cel al managerului formației "Linda" și al trupei "Sistem". Lucia se pare că are însă și planuri proprii. Unul dintre ele include și o colaborare cu Arsenie, ex OZON. Ea este invitată, așa cum era de așteptat, în multe emisiuni TV, în una dintre acestea va vorbi și despre proiectul cu fosta vedetă OZON. 

 

COMENTARII

Nicu:
Superstar
Daca este aceasi persoana pe care am vazut-o ieri la CALLATIS 2007, vreau sa spun ca tara noastra nu merita sa aibe asfel de talente, pentru ca ne batem joc de ele. La jumatatea piesei, Antena 1 a bagat publicitate. Rusine...!
Zina:
Superb!!!
Astazi mi-am petrecut toata ziua pe net, youtube, cautand piesa de aseara de la Callatis...mi-a dat fiori!!! E superba, voce excelenta. Ar fi frumos daca a pune cineva piesa pe youtube. :)

Subscriu mesajului anterior...este ora 22:40 acum...antena 1 continua cu reclame...ca de obicei.
Silvian:
Bravo Lucia
Eu o stiam pe Lucia de cand canta pe la concerte in Piata Dacia...dar atunci era doar o fetita...Mare mi-a fost uimirea sa o vad cat de mult a progresat cand am vazut-o la Mamaia 2007...ce voce si cat de frumoasa s-a facut...bravo Lucia!!!Felicitari si mult succes pe viitor
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Cum arată scara de la "Casa Albă"
Haos pe Valea Slănicului

Click aici pentru toate articolele din categoria La zi

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU