Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3200 > La zi Nr. 3200 de luni, 2 februarie 2009  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 18

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
La zi

S-a votat în Consiliul Local Municipal


Piața din Dorobanți intră în modernizare

Comercianții se plîng de condițiile de la tarabe

articol de: (I.G.)
Piața din Dorobanți intră în modernizare
 

După ce ani la rînd piețarii din cartierul Dorobanți 2 s-au plîns administrației locale că, deși plătesc chirii mari pentru desfășurarea activităților comerciale la tarabe, nu au condiții corespunzătoare: iarna îi ninge și plouă, iar vara se topesc sub soarele arzător.
Se pare că, după tergiversări și promisiuni, comercianții din cartierul mărginaș vor avea un acoperiș deasupra capului în timp ce vor vinde la tarabe. Modernizarea pieții din Dorobanți a fost votată de consilierii municipali în ședința de miercuri și prevede realizarea pe orizontală a unor lucrări specifice de acoperire. Proiectul a fost aprobat și de Comisia Tehnică de Amenajare a Teritoriului și de cea de Urbanism, modernizarea făcîndu-se pe o suprafață de 2.144 m.p., aflată în proprietate publică a municipiului. De asemenea, se vor amenaja trama stradală pentru asigurarea accesului pietonal și se vor reorganiza locurile de parcare.

 

COMENTARII

RAZVAN MAFTEI:
piata Micro V
Pe cand si piata din Micro V?La fiecare campanie electorala(2004-2008) ,domnul primar Constantin Boscodeala ,promitea modernizarea si amenajarea pietei micro V!Sa asteptam 2012????
oreasimona:
tarabele din dorobanti
santeti niste jigodii!ati lasat oameni fara paine!ati dat tarabe la cei care au ampins dreptul>rusine sa va fie!!!!!!!!!!!!!!!!
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU