Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3191 > La zi Nr. 3191 de joi, 22 ianuarie 2009  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 18

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
La zi

Tîrg auto în tot orașul


Se fotografiază mașinile parcate ilegal

Polițiștii comunitari încearcă să elibereze trotuarele

articol de: (I.G.)
Se fotografiază mașinile parcate ilegal
 

Toate zonele care sînt destul de aglomerate cu mașinile parcate ilegal, spre vînzare, sînt luate la purificat de agenții Poliției Comunitare.
Angajații primăriei fotografiază toate mașinile care poartă un afiș spre vînzare. Autoturismele respective, scoase intenționat spre vînzare, atrag atenția atît potențialilor cumpărători, cît și pietonilor obișnuiți care trec prin zonă. Aceștia din urmă sînt nevoiți să o ia pe carosabil sau să facă slalom în același metru legal de pe trotuar pentru a trece mai departe. Nimeni nu se gîndește că prin astfel de practici se strică aspectul estetic al urbei sau că se ocupă de zile bune locul de parcare al celor în drept. 
C.E.C., Clubul Polițiștilor, Catedrala "Sf Sava",Toledo, Biblioteca Județeană
Că este indolență din partea unora dintre responsabilii administrației locale se vede clar, deoarece aproape toți care trec pe lîngă autoturismele cu pricina practică aceeași suspectă nebăgare în seamă, de care profită din plin samsari ce-și expun ilegal marfa. S-au încercat de-a lungul timpului mai multe rezolvări ale situațiilor în speță, dar din păcate amplasarea pe trotuare a renumiților stîlpi precum și alte metode aplicate nu rezolvă și problema parcărilor de pe stradă.

Ocolire obligatorie

Nu rămîne decît să ocolim cu grijă autoturismele prăfuite, parcate ilegal de prin locurile publice și să sperăm că noua inițiativă a polițiștilor comunitari va da roade, altfel va trebui să ne facem că nu observăm atît ineficiența autorităților cît și nesimțirea unora dintre cetățeni care cred că pot face ce vor și pe unde vor.

 

COMENTARII

NELU SAMSARU LONDONEZU:
BOSCODEALA SI AI LUI
DOM"PRIMAR,BRE,DA DACA LE RIDICI BRE SI LE DUCI LA TARA UNDEVA PE CAMP SI LE CERI 5000 LEI PE CAP DE PASSAT,CUM AR FI BRE?NU E GREU BRE,DA MATA EI SPAGA DE LA EI BRE!
georgescu gheorghe:
parcari ilegale
politistii comunitari sau mai bine zis gardienii ar trebui sa se ocupe de cu totul alte treburi, de ex. cainii comunitari, comertul ambulant, cersetoria, paza scolilor, etc. si sa lase institutiile abilitate si care se bucura de increderea populatiei sa-si indeplineasca indatoririle.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Cum arată scara de la "Casa Albă"
Haos pe Valea Slănicului

Click aici pentru toate articolele din categoria La zi

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU