Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 2297 > La zi Nr. 2297 de luni, 6 februarie 2006  
 

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
La zi

Folkistul Mircea Bodolan îl regretă pe cel care a fost prietenul său, Vali Sterian

articol de: Valentina BUCUR
Mircea Bodolan, un actor și un muzician, este îndrăgostit de prietenii săi și îi regretă pe cei ce nu mai sînt. Și asta pentru că pune foarte mult preț pe prietenie.
La finele unei seri de muzică folk pentru buzoieni, cu actorul și muzicianul Mircea Bodolan, acesta ne-a vorbit cu căldură despre prietenie și despre prietenii săi. Ne-a împărtășit din gîndurile  sale dedicate prietenilor. Așa am aflat că o mare pierdere pentru artist a constituit-o trecerea în neființă a rîmniceanului Vali Sterian, pe care Mircea Bodolan îl prețuia ca pe un bun prieten.
"Nu sexul îi desparte pe oameni, ci unii se nasc din start cu vocația de a fi prieten sau se nasc fără ea. Vocația prieteniei a lăsat-o Dumnezeu la îndemîna omului. Prietenii tot Dumnezeu ți-i dă. Acum clădesc prietenii. Pentru că mi-a rămas un gol.  O mare tragedie s-a întîmplat cînd a murit Vali Sterian, în 2000.
Prietenii adevărați se iubesc între ei. Nu se apreciază. Se iubesc între ei, se cultivă, își oferă compensații morale de nebănuit în fața vicisitudinilor vieții. Din toate părțile omul e lovit în permanență. Ori, aceste compensații morale nu vin decît de la prietenii adevărați", ne-a spus Mircea Bodolan. 

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Cum arată scara de la "Casa Albă"
Haos pe Valea Slănicului

Click aici pentru toate articolele din categoria La zi

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU