Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3075 > La zi Nr. 3075 de luni, 1 septembrie 2008  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 17

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
La zi

"Șoseaua Morții", mereu neiertătoare

articol de: Corina Rachițeanu

O familie din Suceava și-a găsit sfîrșitul într-un grav accident de circulație produs vineri seară pe Drumul Național 2 E85. Tragicul eveniment a avut loc în dreptul localității buzoiene Glodeanu Sărat.  Totul s-a întîmplat într-o fracțiune de secundă. Șoferul care a provocat accidentul, un bucureștean de 27 de ani care conducea un autoturism Seat, se îndrepta către Urziceni. Într-o încercare de triplare, șoferul a ajuns pe contrasens unde a izbit frontal o mașină condusă de un sucevean de 34 de ani, care circula regulamentar. În autoturismul cu număr de Suceava se aflau doi soți împreună cu cei trei băieți ai lor, familia fiind în drum spre casă de la mare. În urma impactului, conducătorul auto, soția acestuia de 35 de ani, precum și cei trei copii cu vîrste cuprinse între 3 și 10 ani au murit pe loc. Bucureșteanul a fost și el grav rănit, în zona picioarelor, fiind necesară transportarea lui cu un elicopter SMURD la Spitalul de Urgență Floreasca. El a fost testat cu aparatul alcooltest și s-a constatat că nu era băut. În urma incidentului, Drumul Național 2 E 85 a fost blocat pe ambele sensuri timp de aproape două ore, interval în care s-au format coloane de mașini lungi de cîțiva kilometri.

Acuzat pentru ucidere din culpă
Șoferul care, potrivit datelor anchetatorilor, este vinovat de accident, va fi pus sub acuzare pentru ucidere din culpă și riscă pînă la șapte ani de închisoare. Neculai Serediuc, mort în cumplitul accident, lucra în București, fiind subinginer la o firmă de construcții. Avea locuință de serviciu și venea acasă, la Suceava, la două-trei săptămâni. Soția sa, Gabriela, era profesoară de religie, dar în ultimii ani nu a mai profesat, ocupîndu-se doar de creșterea celor trei copii ai ei. Astăzi, trupurile neînsuflețite ale celor cinci membrii ai familiei vor fi aduse acasă, la Suceava, urmînd ca mîine să fie conduși pe ultimul drum.

 

COMENTARII

Tony:
7 ani pentru ca a ucis 5 oameni
Justita Romana este deosebita. 7 ani pentru un criminal ( neglijent sua nu tot crima este. 25 de ani pentru interlopul care a ucis alt interlop.

Concluzia : daca nu esti interlop si esti ucis, criminalul face mai putini ani de inchisoare.

Tipic romanesc, nu-i asa?
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Cum arată scara de la "Casa Albă"
Haos pe Valea Slănicului

Click aici pentru toate articolele din categoria La zi

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU