Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3048 > La zi Nr. 3048 de joi, 31 iulie 2008  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 17
Serviciile secrete în șvaițerul Balcanilor

de George CUSNARENCU
Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
La zi

Noi modificări în trafic

articol de: M.L.S.

După restricțiile impuse, referitor la traficul rutier și după amplasarea de noi indicatoare sens unic, unii consilieri locali sînt de părere că stația de autobuz din Piața Halelor ar trebui desființată.  În locul stației ar fi mai potrivit, consideră ei, amenajarea unui spațiu special pentru parcări, iar actuala stație mutată pe strada Toamnei, vizavi de cea existentă, unde opresc mijloacele de transport în comun la intrarea în oraș.

Mai bine locuri de parcare

"Este o soluție pentru a se crea mai multe locuri de parcare în apropierea pieței și pentru a se evita blocarea traficului rutier și pitonal mai ales în week-end, cînd din cauza aglomerației abia se circulă", a afirmat consilierul municipal Ionel Tociu. Momentan, mutarea stației de autobuz este la nivel de propunere și urmează a se discuta într-o viitoare ședință de consiliu. Pentru amenajarea noii stații pe strada Toamnei ar trebui tăiați cîțiva copaci și făcut un squar special de cel puțin un metru lățime.

 

COMENTARII

daniela:
parcarea din fata blocului
as vrea sa se rezolve problema parcarii masinii personale in fata blocului.eu vreau sa platesc locul de parcare, dar nimeni nu ia nicio masura.oare cand voi sta linistita?vin acasa seara si ma gandesc: oare am loc de parcare?
soso.nord:
parcarile in Buzau
Tot respectul pentru intentia dvs.doamna(domnisoara),dar eu daca am trei masini si stau in acelasi bloc cu dvs.am dreptul la trei spatii de parcare?Altfel spus:Daca fiecare am avea,sa spunem,cate doua masini de familie,atunci credeti ca plafonul blocului unde locuiti ar fi suficient pentru parcarea autoturismelor noastre?
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Cum arată scara de la "Casa Albă"
Haos pe Valea Slănicului

Click aici pentru toate articolele din categoria La zi

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU