Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3030 > La zi Nr. 3030 de joi, 10 iulie 2008  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 17

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
La zi

Vremea a fost de vină


Întîlnire aproape eșuată

Taximetriștii nu s-au înghesuit să asculte sfaturile polițiștilor

articol de: Laurențiu Marinov

Polițiștii au încercat să le dea unele sfaturi șoferilor de taxi cărora hoții le tot dau tîrcoale în ultima vreme. Inițiativa concretizată ieri într-o invitație la dialog în amfiteatrul Liceului cu Program Sportiv nu s-a bucurat însă de un prea mare interes.
Taximeriștii în marea lor majoritate au preferat să își vadă de treabă pe traseu decît să participe la întîlnire și să asculte recomandările polițiștilor.
Vremea ploioasă de la amiază le-a adus clienți mai mult decît de obicei așa că au preferat să profite de oportunitate și să dea uitării necazurile cu care se confruntă în activitatea de zi cu zi.

Un singur taximetrist punctual
La ora 12 anunțată prin toate mijloacele de reprezentanții Poliției pentru începerea discuțiilor, în amfiteatru se afla un singur taximetrist. Cînd polițiștii se gîndeau că nu prea mai are rost să aștepte și alți invitați, rînd pe rînd și-au mai făcut apariția alți cîțiva taximetriști.
În cele din urmă s-au strîns aproximativ 20 de persoane, cărora după ce li s-a explicat ce riscuri îi pîndesc în practicarea meseriei și li s-au dat sfaturi cu privire la modul în care se pot păzi de indivizii dubioși. Șoferii i-au ascultat pe polițiști după care nu au ezitat își spună păsurile și să se plîngă de tot ceea ce îi doare, inclusiv de modul în care sînt tratați de unii agenți de poliție și de promptitudinea cu care li se sare în ajutor atunci cînd se află în situații dificile.

Victime ale hoților
"De la începutul anului un număr de 14 taximetriști au fost victime ale unor infracțiuni de furt. Prin acțiunea de astăzi am încercat să atragem atenția asupra necesității luării unor măsuri în plan preventiv și totodată împreună să găsim soluțiile cele mai bune pentru prevenirea unor astfel de fapte", a declarat comisarul Marian Cristian de la Poliția Municipiului Buzău.
Taximetriștii au însă numeroase alte probleme așa că discuțiile care se doreau axate în special pe cazurile de furt comise de așa-ziși clienți au luat o altă direcție. 

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Cum arată scara de la "Casa Albă"
Haos pe Valea Slănicului

Click aici pentru toate articolele din categoria La zi

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU