Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 2992 > La zi Nr. 2992 de marti, 27 mai 2008  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 17
Paiul din ochiul fratelui

de Bogdan CHIRIEAC
Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
La zi

Mici, dar șmecheri

articol de: L.M.

Un taximetrist și un șofer de maxi-taxi au căzut rînd pe rînd victime ale aparentei inocențe a doi copii și au rămas fără banii încasați de la clienți. Primul care a căzut în plasă a fost taxi­metristul care i-a luat pe băieți din cartierul Micro XIV pînă pe strada Bazalt.
La destinație, în timp ce unul dintre ei, care se instalase comod pe scaunul din față, i-a plătit șoferului contravaloarea cursei, adică 5 lei, cel din spate a întins mîna și a luat cei 160 de lei pe care taximetristul îi ținea la parasolar. După ce au înhățat banii, au luat-o la sănătoasa pe strada Bazalt și s-au făcut nevăzuți. Păgubitul, căruia numai bine nu i-a picat că a fost dus de nas de doi copii, nu a avut încotro și s-a dus la Poliție, unde a reclamat furtul.

Vechi cunoștințe
În urma cercetărilor care au urmat, s-a stabilit că băiatul care a stat lîngă taximetrist are 12 ani și, în ciuda vîrstei fragede, este o cunoștință mai veche a polițiștilor, la fel ca și partenerul său, cu un an mai mare. Știind cu cine au de-a face, polițiștii au mers acasă la copii, dar numai că cei doi nu ajunseseră. În acest timp puștii erau ocupați cu o altă lovitură, într-un maxi-taxi. Șoferului microbuzului i-au suflat 500 de lei de pe bordul mașinii. Cel care a luat banii a fost tot băiatul de 13 ani, în timp ce tovarășul său îl ținea de vorbă pe șofer.
Poliția a întocmit dosar penal în cauză, dar băieții vor scăpa de răspundere pentru că sînt încă mici și legal nu pot fi sancționați.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Cum arată scara de la "Casa Albă"
Haos pe Valea Slănicului

Click aici pentru toate articolele din categoria La zi

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU