Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 2992 > La zi Nr. 2992 de marti, 27 mai 2008  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 17
Paiul din ochiul fratelui

de Bogdan CHIRIEAC
Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
La zi

Pagubele de la Topliceni

articol de: I.G.

În urma dezastrului de la Topliceni, pagubele suferite de localnici se văd mai bine: infrastructura distrusă, 130 de hectare inundate, sute de păsări moarte, garduri puse la pămînt... Pagubele provocate de ploile de săptămîna trecută în localitatea Topliceni se ridică la cinci miliarde de lei vechi.
Natura capricioasă a produs dezastru în domeniul infrastructurii, dar și în curțile oamenilor. Potrivit evaluării întocmite de reprezentanții Prefecturii Buzău, ploile abundente de zilele trecute au produs pagube importante în infrastructură, fiind distruse porțiuni semnificative de drumuri.
În ceea ce privește pierderile suferite de oameni în gospodării, acestea se ridică la circa două sute de milioane de lei vechi. Sute de păsări au murit înecate, iar gardurile oamenilor au fost puse la pămînt de viitură. Responsabilii din cadrul Direcției Muncii au demarat deja anchete pentru ca localnicii care au avut de suferit de pe urma ploii să poată primi ajutoare sociale. În ceea ce privește pagubele în agricultură produse de natura dezlănțuită, acestea sînt încă în curs de evaluare. Conducerea Direcției Agricole estimează în acest moment doar că 130 de hectare de pe raza localității Topliceni au fost afectate, însă nu se cunoaște încă în ce procent s-a produs dezastrul.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Sfaturi pentru bobocii de liceu

Click aici pentru toate articolele din categoria La zi

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU