Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 2973 > La zi Nr. 2973 de luni, 5 mai 2008  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 17
Rusia scăldată în sînge de Arghezi (4)

de Ion CRISTOIU
Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
La zi

Comunitarii au învățat să amendeze

articol de: F.Z.

Pe parcursul lunii trecute, agenții Poliției Comunitare Buzău au aplicat amenzi în valoare totală de aproape 500 milioane lei. Purtătorul de cuvînt al serviciului de ordine publică din subordinea Primăriei Buzău, Adrian Teodorescu, spune că au fost aplicate 107 amenzi și 79 de avertismente.
Cea mai mare parte dintre amenzi au fost aplicate pentru încălcarea H.C.L. 18/2008, articolul 1, privind expunerea mărfurilor și ambalajelor în afara spațiilor comerciale, precum și comercializarea mărfurilor în afara acestor spații, sau a produselor agroalimentare direct pe sol. Din peisajul pitoresc buzoian nu au dispărut scandalagii și persoanele care consumă băuturi alcoolice pe domeniu public, fapt pentru care au fost aplicate și în aceste cazuri numeroase sancțiuni contravenționale sau avertismente. Dat fiind că în luna aprilie agenții poliției comunitare s-au mai obișnuit cu legislația rutieră, amenzile nu au întîrziat să apară nici în această zonă. Au fost sancționați toți șoferii care au oprit pe spații interzise circulației publice, pe treceri de pietoni, pe trotuare sau în locurile special amenajate persoanelor cu handicap.

 

COMENTARII

sofronie:
tremur...
Astia au dat amenzi cui au vrut si cui nu le-a dat macar de un pachet de tigari... Ce dracu, sunteti orbi, nu vedeti ce specimene lucreaza la Politia Comunitara? Ei s-au gandit sa fie duri? Dar pe ei cine ii verifica? De ce nu spune nimeni ca fratele unui asemenea agent a dat spre inchiriere un partament fara sa plateasca impozit pt asta la stat?
Big boy:
Unde sunt cand ai nevoie de ei???
in 2007 pe bulevard,un tampit de instructor care avea o dacie nova,ma acuzat ca am facut liniute cu el,pornind de la semafor,si el ca sa-mi demonstreze mie ca este mai tare,eu mergand cu 40,ma depaseste,si opreste undeva pe dreapta,se da jos si imi scuipa pe parbriz,chem politia ,si am stat 30min,sa ma omor cu instructoru pe acolo,k ii se parea lui k radeam noi de el,cand ne-a depasit.
Pia:
Politia Comunitara isi face datoria
Politia comunitara chiar isi face prezenta in oras. Nu ma mai agaseaza cersetorii in fata la sfantii Ingeri.Bravo lor, isi fac meseria! Cand ii vor arde rau la buzunare pe rauvoitori sa vezi atunci ce se vor potoli.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Cum arată scara de la "Casa Albă"
Haos pe Valea Slănicului

Click aici pentru toate articolele din categoria La zi

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU