Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 2906 > La zi Nr. 2906 de luni, 11 februarie 2008  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 17
Ruperea de trecut

de Bogdan OLTEANU
Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai īmpreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
La zi

Preţul, considerat prea mare, īn fapt a fost prea mic

articol de: (B.Z.)
La ultima şedinţă a CLM, s-a făcut o adevărată pledoarie vizavi de preţul a trei apartamente care urmau să fie achizi­ţionate pentru rezolvarea a trei cazuri sociale. Apartamentele, īn care ar fi trebuit să fie mutaţi deja evacuaţii din strada Crizantemelor, numărul 4, aveau locaţia unul īn cartierul Unirii, altul īn Micro III şi ultimul pe strada Stadionului. Conform raportului de evaluare, efectuat de o firmă specializată, pentru fiecare din cele trei apartamente cu două camere s-a stabilit un preţ pe metru pătrat. Īn ultima şedinţă de Consiliu Local, aleşii democrat-liberali au ţinut morţiş să accentueze faptul că preţurile rezultate sīnt prea mari şi că au alte variante cu preţuri mai mici. Chiar au supus la vot să fie scos de pe lista de achiziţii apartamentul cu preţul mai mare.  Chestiunea este că, după pledoarie şi aprobări, cīnd au văzut preţurile, proprietarii n-au mai vrut să vīndă, deoarece va­loarea stabilită era mult mai mică decīt cea de piaţă.

La Rudesau prieteni
Īn consecinţă, evacuaţii vor fi nevoiţi să mai locuiască un timp la rude şi prieteni. Primarul Constantin Boşcodeală spune că se caută soluţii pentru rezolvarea cīt mai urgentă a problemelor cu care se confruntă familiile evacuate īncă din toamnă.


Se Audi la Pogoanele
Pogoanele, un oraş născut mort, īncepe să prindă viaţă datorită unor investitori care vor fabrica aici accesorii pentru autoturismele Audi.
Săptămīna trecută, īn sediul Primăriei Pogoanele s-a derulat primul interviu pentru selectarea personalului care urmează să lucreze īn fabrica de subansamble, ornamente şi accesorii pentru autoturismele Audi. Au fost nu mai puţin de 80 de candidaţi. Dintre aceştia, 30 urmează să plece īn Germania la specializare. Dacă anul trecut proiectul părea doar o iluzie, iată că acum vorbim de o investiţie  īn plină derulare. Prima hală de producţie este aproape gata, iar īn ea vor lucra 50 de angajaţi. Va urma a doua hală de producţie, iar numărul angajaţilor va creşte pīnă la 500.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
"Citiži cu atenžie eticheta pīinii!"
Cum a fost transferat TransBus pe persoanć fizicć

Click aici pentru toate articolele din categoria La zi

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU