Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 2843 > La zi Nr. 2843 de marti, 20 noiembrie 2007  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 17

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai īmpreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
La zi

Īncă o amīnare, ieri, la Trans Bus


Urmează a treia licitaţie pentru autobuzele oraşului

A doua licitaţie, care a avut loc ieri, la sediul Trans Bus, a fost amīnată, pentru că două firme au contestat din nou caietul de sarcini

articol de: Corina Răchiteanu
Urmează a treia licitaţie pentru autobuzele oraşului
 
Achiziţionarea celor 20 de autobuze, destinate transportului public īn comun, şi-a consumat ieri o nouă etapă, care a constat īn derularea celei de-a doua runde de licitaţie, organizată de S.C. "Trans Bus" S.A. Urmează şi cea de-a treia, pentru că firma MAZ şi Compania Industrială Griviţa au contestat din nou caietul de sarcini.
De data asta MAZ nu este de acord cu condiţiile legate de poluarea mediului, prevăzute īn caietul de sarcini, iar cealaltă firmă nu este de acord cu condiţia ca motorul să aibă şase pistoni şi nu cinci. Prima īnaintare a ofertelor a avut loc īn data de 5 septembrie şi, tot atunci, firmele BMC şi MAZ au contestat caietul de sarcini la Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor, īn speţă condiţia de a face proba consumului de combustibil īn teren. Cele două firme au cerut ca īn funcţie de rezultatul probei īn teren să li se permită efectuarea unei contraexpertize. Īn cazul firmei BMC, se ştie că cele zece autobuze vīndute societăţii Trans Bus consumă dublu faţă decīt s-a ştiut la momentul licitaţiei. C.N.S.C. a cerut autorităţilor locale li s-a cerut să modifice caietul de sarcini, reformulīnd cele două condiţii, dīnd posibilitatea ofertanţilor de a veni cu o contraexpertiză, īn cazul īn care nu le convine rezultatul probei de consum īn teren, care va fi cīt se poate de evident, şi să accepte orice material pentru caroseria autobuzului.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Cum aratć scara de la "Casa Albć"
Haos pe Valea Slćnicului

Click aici pentru toate articolele din categoria La zi

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU