Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 2817 > La zi Nr. 2817 de sambata, 20 octombrie 2007  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 12

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
La zi

Secţie de imagistică la Spitalul Judeţean

articol de: Corina RĂCHIŢEANU
Conducerea Spita­lu­lui Judeţean intenţionează să înfiinţeze o secţie de imagistică, prin care bolnavii care fac obiectul specializării să nu mai fie trimişi la spitalele din Bucureşti. Prin Autoritatea de Să­nă­tate Publică, a fost achiziţionată deja aparatură de ultimă generaţie, urmînd ca evaluările imagistice să se efectueze cu ajutorul radiologiei digitale. Totodată, A.S.P. încearcă să gă­sească şi un medic specialist, care să se ocupe de noua secţie.
Imagistica medicală permite diagnosticarea maladiilor organelor prin intermediul unor metode ca razele X, ultrasunetele, razele infraroşii, cîmpul magnetic şi preparatele radioizotopice.

 

COMENTARII

bondarul:
Corina Rachiteanu nu face diferenta intre dorinta si putintă
Achizitionarea a doua echografe, chiar daca sunt evoluate este departe de a face o secţie de imagistica. Iar notiunea de digital nu inseamna ca daca ai un monitor la un aparat "sectia" se numeste digitala - toate celelalte aparate sunt de peste 15 ani când notiunea de digital era la inceputuri - dar ceva e adevarat, functioneaza prin apasarea cu degetul, in caz contrar trebuie lovit cu pumnul ca mai poata porni.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Cum arată scara de la "Casa Albă"
Haos pe Valea Slănicului

Click aici pentru toate articolele din categoria La zi

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU