Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 2716 > La zi Nr. 2716 de luni, 25 iunie 2007  
 

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
La zi

Tranzacțiile agricole s-au revigorat

articol de: (L.M.)

Piața produselor agricole s-a echilibrat după ploile din ultimele zile. Oborul de cereale a fost ieri mult mai animat decît în urmă cu o săptămînă, semn că efectele secetei ce amenință culturile din acest an nu îi mai sperie atît de tare pe producători. Spiridon Răileanu, administratorul oborului, este de părere că tranzacțiile cu produse agricole au revenit la normal datorită precipitațiilor căzute în cursul săptămînii.

După o stagnare de cîteva săptămîni a comerțului cu animale și cereale ce a avut ca rezultat o creștere a prețurilor, temerile producătorilor agricoli s-au mai răspîndit și s-au hotărît să iasă cu produsele pe piață. Porumbul s-a vîndut ieri cu 100 de mii de lei dubla, cu 20 de mii de lei mai puțin față de săptămîna trecută. Scăderea prețului porumbului a influențat, așa cum se întîmplă de obicei, prețul porcilor.

Potrivit administratorului, duminică vînzările au fost cu mult mai mari decît de obicei. Oferta a fost una bogată, dar nici cumpărătorii nu au lipsit. Aceștia din urmă au fost bucuroși de faptul că au putut cumpăra ieftin.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Cum arată scara de la "Casa Albă"
Haos pe Valea Slănicului

Click aici pentru toate articolele din categoria La zi

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU