Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 2716 > La zi Nr. 2716 de luni, 25 iunie 2007  
 

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
La zi

Mrr... mrr... la domnul vice!

articol de: Titi PETRE

Cu o săptămînă în urmă prezentam situația alarmantă creată de potăile comunitare în cartierul Micro III, zona cuprinsă între gruparea de blocuri A4, A5 și A6 și gruparea de blocuri C, H și E. În acest perimetru acționează haite de cîini comunitari care atacă în special copii, mame cu copii mici în cărucior și femeile în vîrstă.

Am văzut cîini punînd pe fugă mame ce-și plimbau copiii de mînă sau altele alergînd de mama focului pentru a scăpa de colții cîinilor cercelați ce au pus stăpînire pe jumătate de cartier. Noi am sesizat acest aspect, însă nimeni nu a luat nici o măsură. Mai mult, sîmbătă spre seară, în zonă au apărut alți dulăi care s-au alăturat celor din cartier.

Mult mai fioroși și mai înfometați. Probabil că sînt comunitarii exilați din cartierele pe unde edilii noștri scumpi și dragi aleargă și promit că le rezolvă problemele. Odată cu apariția noilor comunitari, am auzit voci din cartierul Micro III spunînd că sînt pe punctul de a prinde potăile și să le ducă în Palatul Comunal să facă mrr" mrr" la domnul vice ! Poate chiar să-l alerge puțin pe scările primăriei"

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Sfaturi pentru bobocii de liceu

Click aici pentru toate articolele din categoria La zi

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU